Rezalette dünyada tekiz

Bu gün Dsmart’tan açıklama geldi. Ssport ile anlaşamadık ama size Formula yerine Futbol sunuyoruz diye… Yaa dalga mı geçiyorsunuz bu milletle yaa?.. Her “F” ile başlayan spor aynı mı?.. Onun seyircisi ayrı, bunun ayrı. Bilmiyor musun?… Biliyorsun da gerçek işine gelmiyor.

Bu arada Başakşehir BJK’ya gol attı… Neyse. Dönelim Formula’ya. Şöyle bir dünya turu attım. Formula yayınları konusunda böyle bir rezalet dünyada yok. Sezon bitmeden yayını kaldırmak söz konusu değil. Olmaz da zaten. Bakkal yönetir gibi medya yönetilmez. Zaten dışarıda adamı işten atarlar kibarca. Git bak, her iki yayıncı kuruluşta da tepe yöneticiler aslanlar gibi koltuğunda oturuyordur. Valla bu kadar yetisiz olsam ben sokağa çıkmam. Bir şey diyeyim mi?.. Dört devde de çalıştım. I ıhhh… Adam gibi yöneticiye rastlamadım… İlşkiler ahbap çavuş olunca, sonuç da böyle oluyor.

Çözüm olarak. Abonene de ki; “Ssportsuz şu kadar. Ssportlu şu.” De yâni bir şey… Nerdeee…. Biz daha çok bekleriz. Bazı arkadaşlar aradı. Internet TV önerileri oldu. Kusura bakmayın “Dur kalk yayın izlemek istemem ve istemiyorum.” Net.

Hiç unutmuyorum. Önemli bir maç izliyorum bir dostumda. GS’li kayınbirader aradı. “Enijde gol nasıldı ama?..” diye. “Oğlum manyak mısın maç 0-0 daha dedim” Kayın şaşırdı?.. Nasıl yâni?.. “Ya oğlum maç bizde 39. dakika 0-0” dedim. Kayın birader ise “45. dakika maç 0-1” demez mi?.. Valla çok güldük çok. Bizim internet tv, meğer 6 dakika geriden gidiyormuş. Pes valla… Ülkemi, vatanımı seviyorum. Ama bu yaşananları değil elbette.

Nurican Hızır 12 Eylül 2022 20:45

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top