Dsmart Ssport2 Felâketi

Dsmart, yüzbinlerce abonesini aldatıp, Formula 1’i naklen veren Ssport2 kanalını kapattı. Hem de kimseye haber verme nezaketi göstermeden. Televizyonculuk da Belediyecilik gibi amme hizmet kuruluşudur. (Amme hizmet: Halka hizmet) Bu işi ücretli yapması, hizmet anlayışını etkilemez. 2 gündür Dsmart, özetle “Ssmart yayınlarını kaldırdık” diye etiket atmış. Ya sen ne hakla bunu yazıyorsun?.. Sözleşmende “yayın hakları bende saklı” diye yazman seni haklı kılmaz. Biz ücretli anlaşmayı Ssport ve Ssport2 kanalları dahil yapmıştık. Yıllardır bu böyle. Şimdi ne oldu?.. Kâr hırsı birilerinin gözünü kör etti belli. Ama Saran Grubu, ama Doğan, gerçek bu. Müşteri Hizmetlerine telefon açıyoruz, çözüm nedir diye?.. Telefondaki kız bunalmış belli “Efendim yerine kanallar gelecek merak etmeyin” diyor.

Ya kardeşim orası mahalle pastanesi mi? Poğaça bitti, açma ye denir mi?.. Sizin basın yayın medya anlayışınız bu mudur ha?.. Yazık be o koca isme… imiş… Zaten çalışırken de hayır görmedim bu gruptan ki şimdi göreyim. Özetle. Felâketsiniz felâket. Yüz binlerce kişiyi muzdarip ettiniz.

RTÜK şikâyetim sana. Sanatçının gömleği, eteği ile uğraşacağına, asıl işine, konuna odaklan. Ya çözüm bul, Ya da dayatma yap. Bu böyle yürümez, bak sana diyeyim. Sıkma bu milleti.

Nurican Hızır 11 Eylül 2022 21:21

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top