Baja’da hedef podyum

Doğu Avrupa Baja Şampiyonası’nın teoride ikinci, pratikte ise ilk ayağı olan Baja Greece için geri sayım başladı. İptal olan Sırbistan ayağından sonra daha iyi hazırlık yapmak için bunu bir fırsat olarak görüp çalışmalarımıza devam ettik.

26-29 Mayıs tarihlerinde Yunanistan’ın Argos Orestiko kentinde gerçekleşecek olan yarışa Türkiye Ralli Raid Takımı olarak büyük bir kafile halinde gidiyoruz. Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip ederek yarışla ilgili bilgileri hızlıca elde edebilirsiniz.

Ne yazık ki iş yoğunluğumuzdan ve araçtaki sonradan ortaya çıkan birtakım değişikliklerden ötürü tahmin ettiğimiz gibi antrenman yapma fırsatı bulamadık. Her zaman olduğu gibi yarış bir antrenmana dönüşmek zorunda. Eylem Tekin ile ilk yarışımız olacak. Yeni pilotum ile keyifli ve başarılı bir sezon geçireceğimize inanıyorum.

Pazartesi gecesi çantalarımızı hazırlayıp yola çıkıyoruz. Yarış araçlarımız römorklarda, antik zamanların modern bir kervanı temsiliyle Türkiye Ralli Raid Takımı olarak İpsala’da buluşacağız. Şimdiden katılan, emek sarf eden herkesin eline sağlık. Takım olarak güzel başarılarla, sağlıkla dönmemizi ve bayrağımızı şampiyona podyumunda görmeyi çok istiyorum. Gerisi yarıştan dönünce, görüşmek üzere.. | 22 Mayıs 2022 : 20.24

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top