İsoff’ta 2’nci Kubilay dönemi

İstanbul Offroad Kulübü’nde (İSOFF) olağan genel kurul yapıldı ve son yönetim, üyelerden güven oyu alarak ikinci dönem yeniden göreve seçildi. Kubilay Tüfekçi’nin kulüp başkanlığındaki son dönem yönetim kurulu, bir değişiklikle yeniden iki yıllığına kulüp yönetimini üstlendi. Yeni yönetim kurulu yapacağı ilk toplantıda yönetim kurulundaki görev dağılımını belirleyecek. Kulübün Seyrantepe’deki lokalinde genel kurula katılma hakkı bulunan 136 üyeye açık olarak yapılan olağan genel kurul toplantısının 1 Şubat’taki ilk toplantısında yeterli çoğunluk sağlanamadığı için bir hafta sonraya (8 Şubat) ertelenmişti.

Bugünkü genel kurula ise gerekli rakam olan asgari 25’in üstünde ve 40 üye katılımı gerçekleşti. Saat 19’daki toplantı için bir saat öncesinden itibaren lokale gelen üyeler pandemi kurallarına uygun olarak ateş ölçümü yapılarak salona alındılar. Toplantı saatine kadar aralarında geçen sezon ve offroad içerikli sohbetleri koyulaştıran İsoff üyeleri, saat 19’da toplantıya geçtiler. Geçen genel kurulun divan kurulu başkanının sunumu ile açılan genel kurul, saygı duruşu ve istiklal marşı ile devam etti. Üyelerin belirlediği ve oylayarak kabul ettiği üç üye divan kurulu olarak seçildi. Divan başkanı üyelere gündemi okuyarak toplantının akışını sürdürdü. Gündem gereği kulübün 2020 ve 2021 dönem yönetim kurulu raporu yönetim kurulu üyesi Barbaros Arıoğul (üstte) tarafından üyelere okundu ve ardından oylanarak kabul ve yönetim oybirliği ile ibra edildi. Denetim kurulu raporunun da okunarak yine üyeler tarafından yapılan oylamada yine oybirliği ile kabul edildi ve 2020-2021 dönemi hem yönetim hem denetim açısından ibra edilmiş oldu.

Kulübün 2022-2023 dönemleri için bütçe taslakları okunarak oylandı ve oybirliği ile kabul edildi. 2022-2023’de kulübe üye giriş ve yıllık aidat belirlenmesi konusunda divana iletilen farklı öneriler tahtaya yazılarak her biri üyelerin oylamasına sunuldu. Yapılan oylamalarda giriş bedeli 2000 TL, yıllık aidat ise 1200 TL olarak belirlendi. Yine genel kurul oylaması ile yıllık aidatın 2023 için % 50’ye varan oranda arttırma yetkisi yönetim kuruluna oybirliği ile verildi. Kulübün yeni dönemindeki yönetim ve denetim kurulları için gündem gereği üyelerden istekler talep edildi. Kubilay Tüfekçi, sağlık nedeniyle son yönetiminden bir üye değişimi ile ikinci dönem aday olduğunu ilan etti.

Başkaca bir aday talebi ve önerisi olmayınca, divan kurulu tek aday ve yönetim kurulu için üyelerin oylamasına başvurdu. Yapılan oylamada oybirliği ile yeni yönetim kurulu kabul edildi. Denetim ve Disiplin Kurulları için de üyelerden arasından belirlenen adaylar kurul bazında oylandı ve oybirliği ile kabul edildi. İsoff’ta 2’nci dönem başkanlığı onaylanan Kubilay Tüfekçi, divan kurulunun izni ile üyelere yaptığı konuşmada üyelere gösterdikleri ilgi ve verdikleri destek için teşekkür eden kısa bir konuşma yaptı. Genel Kurul, dilek ve temennilerin seslendirilmesi ve kayıt altına alınmasından sonra tamamlanarak kapandı. | Aydın Hoşgör, Ralli Ajansı, 22.37

İsoff 2022 Olağan Genel Kurulu daha geniş haber ve fotoğrafları ile Ralli Dünyası Dergisi’nin Mart’in ilk haftası çıkacak yeni sayısında yer alacak.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top