Şampiyon Denner

Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu’nun düzenlemiş olduğu, Kuzey Kıbrıs Tırmanma Şampiyonası’nın 3’ncü ve 4’ncü yarışı aynı gün 30 Ekim Cumartesi günü toplamda 12 aracın katılımıyla Kaplıca-Kantara’da gerçekleşti.  3’ncü tırmanma’da 10 aracın ve 4’ncü tırmanma’da 7 aracın finiş görmesiyle etaplar tamamlandı. Deniz Denner-Ömer Topçu ikilisi 3. Ve 4. Yarışı da kazanarak 2021 Kuzey Kıbrıs Tırmanma Şampiyonları oldular. Saat 11’de başlayan yarışta, ekipler önce 3,8 km’lik Kaplıca-Kantara 3. tırmanma etabını 1’i antrenman olmak üzere 3 kez aynı etabı geçtiler. Sonrasında yine 2,8 km’lik Kaplıca-Kantara 4. tırmanma etabını 1’i deneme olmak üzere 3 kez yine aynı etabı tamamladılar.

3.Tırmanmada sınıflara göre dağılımda, sıralama şu şekilde gerçekleşti; E2’de birinci Deniz Denner-Ömer Topçu, ikinci Gölgem Paşa-Ali Paşa, üçüncü ise Berk Balkanlar-Taner Balkanlar ikilisi oldular. E4’de birinci Doğa Koyuncu olurken, ikinci Ahmet Öksüzoğullar-Hüseyin Evliya ikilisi, üçüncü ise Kürşat Güdül – Orhan Keleş ikilisi geldiler. Genel Klasman sıralamasında ise müthiş çekişmenin yaşandığı yarışta Deniz Denner-Ömer Topçu ikilisi en iyi zamanı yaparak lider olurken, ikinci 3,309 salise farkla Doğa Koyuncu, üçüncü ise Ahmet Öksüzoğulları-Hüseyin Evliya ikilisi oldular.

4.Tırmanma’da sınıflara göre dağılımda, sıralama şu şekilde gerçekleşti; E2’de birinci Deniz Denner-Ömer Topçu, ikinci Gölgem Paşa-Ali Paşa, üçüncü ise Berk Balkanlar-Taner Balkanlar ikilisi oldular. E4’de birinci Co-pilotsuz yarışan Doğa Koyuncu olurken, ikinci Ahmet Öksüzoğulları-Hüseyin Evliya ikilisi, üçüncü ise Kürşat Güdül-Orhan Keleş ikilisi geldiler. Genel Klasman sıralamasında ise yine çekişmenin yaşandığı yarışta Deniz Denner-Ömer Topçu ikilisi en iyi zamanı yaparak lider olurken, ikinci 3,135 saliselik gibi küçük bir farkla Doğa Koyuncu, üçüncü ise Gölgem Paşa – Ali Paşa ikilisi oldular. | 1 Kasım 2021 : 12.48

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top