Karabük’te zorlu mücadele

Karabük’teki sezonun dördüncü offroad yarışını Kenan Özsoy-Harun Deynek’den oluşan Denizli ekibi iki günde koşulan 7 etapta toplam 112 puan elde ederek kazandı. İlk gün dört kez geçilen mukavemet (orman) etabında bir kez tam, bir kez de 2’nci en iyi puanı elde eden ekip, ikinci gün üç kez geçilen seyirci özel etabının sonuncusunda yarıştaki ikinci tam puanına ulaştı ve toplamda en yakın rakibinin 9 puan önünde 1’nciliğe uzandı. İlk günün en başarılı ekibi olan Orhan Sakarya-Sercan Öztürk, 4 mukavemet etabından 3’ünde tam puanlara ulaştı ve ilk günü birinci olarak kapadı. İkinci gün seyirci etaplarının ilkinden puansız ayrılması kadar, ikinci seyirci etabından da sadece 5 puan çıkarabilen ekip, toplamda 94 puanla yarışı ancak 4’ncü sırada tamamlayabildi. Karabük’te 7 etapta 99 puan toplayan Mustafa Saray-Samet Zurnacı ikilisi yarışın sonunda podyum yaparak eve 3’ncülük kupasıyla döndüler.

SSV kategorisinde X3 ile yarışan Ertan Nacaroğlu-Eray Yanpar ise etaplardan üç kez 2’nci, bir kez de 4’ncülük puanlarıyla ayrılarak toplamda 103 puana ulaştı ve yarışı 2’nci olarak tamamladı. Dört kategoride toplam 25 ekibin mücadele ettiği Karabük’te Hüseyin Memioğlu-Ali Pertev, Gökhan Göç-Ergün Şatır ve İbrahim Kantarcıoğlu-Muhammed Ali Caner etap ve yarış ihraçları nedeniyle yarıştan puan çıkaramadılar. Yarışın sınıf klasmanlarında ise K4’te Kenan Özsoy-Harun Deynek 1’ncilik kupası kaldırırken, Mustafa Saray-Samet Zurnacı 2’nci, Orhan Sakarya-Sercan Öztürk 3’ncü oldular.

S3’te Engin Öztürk-Mehmet Demirci 1’nci olurken, Özgür Sarı-Harun Ulusoy 2’nci, İlayda Hancı-Batuhan Korkmaz 3’ncü tamamladılar. S2’de Bekir Sami Başkal-Önder Akcengiz, Nihat Keskin-Tankut Toker ve Zeki Karaçaylı-Tümay Şengöz sırasıyla podyumu paylaştılar. S1’de Şehmuz Oğuz-Selman Aybar birinci olarak tamamlarken, Cem Berk İşeri-Hayri Tonoğlu 2’nci, Cengiz Çelik-Barış Yüksek 3’ncü oldular. SSV kategorisinde de yarışı genelde 2’nci olarak bitiren Ertan Nacaroğlu-Eray Yapar 1’ncilik, Zafer Durmaz-Selçuk Aksöz 2’nci, Melis Aksöz-Ezgi Yılmaz 3’ncülük kupalarının sahipleri oldular. Offroad şampiyonası’nda sıradaki yaırş Sinop’ta yapılacak. | 3 Ekim 2021 : 22.07

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top