İkinci yarışında kazandı

İstanbul Offroad Kulübü tarafından düzenlenen İsoff 2021 Kenan Çarpışantürk Challenge Kupası 2’nci ayak yarışını İstanbullu yeni sporculardan Abdullah Turgut kazandı. Can-am Maverick X3 aracıyla sportif kariyerine bu yıl bu kupa ile başlayan ve bitirememesine karşın bu ilk yarıştaki kazanma hırsı ve azmi ile dikkat çeken Abdullah Turgut, kariyerinin ikinci yarışında ilk zaferini kazanarak hedefini tam 12’den vurdu. Kemerburgaz’daki Çiftalan mevkiinde özel bir parkurda bugün yapılan 2’nci ayak yarışlarına toplam 21 ekip kayıt yaptırdı, teknik kontrolü geçen 19 ekip start aldı. 10 turluk eleme turlarında en iyi 16 ekibin yarı finale yükseldiği yarışın 8 turluk yarı finalinde ise en iyi 6 ekip final grubuna yükseldi.

Açık güneşli ama rüzgarlı bir pazar gününde sabahki hafif çiseleyen yağmura karşın parkurun doğal tribünlerindeki yerlerini alan ve gün boyunca yarışları keyifle izleyen İstanbullu yarış severler, Can-am’lar ile Detoro’lar arasında geçen podyum rekabetlerini izleyerek adrenaline fazlasıyla doydular. Abdullah Turgut ile giriştiği zirve rekabetinde sergilediği performansla dikkat çeken Burak Ayvaz, damalıyı bir kez daha 2’nci görerek 2’de 2 yaptı ve kupa iddiasını son yarışa taşıdı. İlk yarışın galibi ikinci yarıştan puansız ayrılırken, ikinci yarışın galibinin de ilk yarıştan puanı olmaması, her iki yarışın da 2’ncisi olan Burak Ayvaz’ı son yarış öncesi en iddialı sporcu konumuna taşıdı. İlk yarışta takla atarak büyük sürpriz yaşayan genç pilotlardan Yağız Birinci’nin ikinci yarışta da şanssızlık peşini bırakmadı. | Aydın Hoşgör, Ralli Ajansı, Çiftalan, Haberin güncellemesi devam ediyor..
soff Kenan Çarpışantürk Challenge Kupası 2’nci ayak yaırşı ile ilgili haber, yorum ve tüm detaylar ile fotoğraf ve videolar, sporcu yorumları bugün ilerleyen saatlerde ve yarın gün boyu ajansta olacak. Ajanstan ayrılmayın habersiz kalmayın!..
5 Eylül 2021 : 22.52

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top