Sıradaki yarışlar..

İstanbul Park’ta kupa zamanı

İntercity İstanbul Park’ta sezonun ikinci kupa haftası 20 Haziran Pazar günü yapılacak. Intercity Caterham Cup, Intercity Gold Cup ve Intercity Silver Cup’larda toplam 61 sporcu puan için mücadele edecek. İntercity İstanbul Park Spor Kulübü tarafından düzenlenen kupa yarışları pandemi nedeniyle Pazar günü sokak kısıtlaması olmasından dolayı seyircisiz yapılacak. Kupa rekabetinden bir gün önce, 19 Haziran cumartesi günü Intercity İstanbul Park, yılın ilk pist günü için herkesin kullanımına açık olacak.

Ülkü Park’ta mahalli yarış var

İzmir Ülkü Park Yarış Pisti’nde de sezonun başlıyor! Kulübün sosyal medya hesabında “ayrı kaldığımız günlerin acısını çıkarıyoruz” başlığı ile paylaşılan bilgilendirmede 19-20 Haziran tarihlerinde Volkicar v2 Challenge ve İzmir Mahalli Pist Yarışına İzmirli yarış severler davet edildi.

Bodrum’da klasikler start alacak

2021 Türkiye Klasik Otomobil Şampiyonası ilk iki yarışı, 18-19 Haziran tarihlerinde Bodrum’da gerçekleştiriliyor. Yarışa 85 klasik otomobil katılması bekleniyor.

Tırmanma sezonu İzmir’de açılıyor

Avis Türkiye Tırmanma Şampiyonası’nın ilk yarışı İzmir Tırmanma Yarışı 26-27 Haziran 2021 tarihinde İzmir–Kemalpaşa’ daki 5.10 km’lik parkurda üç çıkış üzerinden düzenlenecek. Yarışın dün açılan kayıtları önümüzdeki pazartesi günü kapanacak.

Kıbrıs’ta İskele zamanı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde Basel Holding Kuzey Kıbrıs Ralli Şampiyonası’nın 3’ncü ayağı olan İskele Rallisi 10-12 Temmuz’da gerçekleştirilecek. Kuzey Kıbrıs Turing ve Otomobil Kurumu tarafından düzenlenecek olan yarış öncesinde şampiyonada ilk iki yarışın galibi Deniz Fahri lider gidiyor. | 15 Haziran 2021 : 13.00

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top