Serbest bırakıldılar

Bodrum’da ralli sonrası silahlı kavgada 1 kişi yaralandı, Mustafa Üstündağ ile 5 kişi serbest bırakıldı. Muğla’nın Bodrum ilçesinde düzenlenen Rally Bodrum kupa törenine, oyuncu Mustafa Üstündağ’ın da karıştığı silahlı kavga gölge düşürmüş, bir kişinin yaralandığı kavga ile ilgili aralarında sanatçı Mustafa Üstündağ’ın da bulunduğu 6 kişi gözaltına alınmıştı. Olayda bir şüpheli savcılık sorgusunun ardından serbest bırakıldı. Mahkemeye sevk edilen aralarında Üstündağ’ın da bulunduğu 5 şüpheli de adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

Olay, dün akşam saat 19.30 sıralarında Yakaköy Mahallesinde bulunan özel bir kolejin bahçesinde meydana geldi. Rally Bodrum kupa töreninin ardından oyuncu Mustafa Üstündağ (44) ve beraberindeki 5 kişi, ralli sırasında yaşanan kazayla ilgili komite üyelerini ihmalkarlıkla eleştirdi. Kupa töreninin yapıldığı alanda Üstündağ ve beraberindeki 5 kişi ile komite üyeleri ve federasyon yetkilileri arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine federasyon yetkililerinden 3 kişi darp edilirken, Üstündağ’ın yanındaki H.K. iddiaya göre arbede sırasında tabancayla H.G.’yi sağ dizinden yaraladı.

Kavga ihbarı üzerine törenin yapıldığı alana çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan yaralılar özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın ardından çevrede inceleme yapan polis ekipleri aralarında Mustafa Üstündağ’ın da olduğu 6 kişiyi gözaltına alırken, olayda kullanılan tabancayı ele geçirdi. Gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 6 şüpheliden, olayda bacağından yaralanan H.G., savcılıktaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Savcı, diğer 5 şüpheliden Mustafa Üstündağ ile olayda tabanca ile H.G.’yi yaraladığı ileri sürülen H.K.’nin tutuklanmasını talep etti. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edilen aralarında Üstündağ’ın da bulunduğu diğer 5 şüpheli, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Adliye çıkışında ağabeyi ve arkadaşlarına sarılan Mustafa Üstündağ, “Gördüğünüz gibi serbest bırakıldık. Bir yanlış anlaşılma oldu. Daha sonra bir basın açıklaması yapacağım. Adalet yerini buldu” dedi. | Kaynak; Habertürk, 12 Nisan 2021, 22.45

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top