Aston Martin’in ana sponsoru belli oldu

BTW Racing Point, isim değişikliğine gideceğini açıklamasının ardından yeni yılın ilk günü resmi sitesini ve tüm sosyal medya hesaplarını pembeden yeşil rengine bürümüştü ve Aston Martin olarak ilk paylaşımlarında ‘yeni bir çağ’ sloganını kullanmıştı.  Sebastian Vettel ve Lance Stroll’un pilotluğunu yapacak olan ve 60 yıl aranın ardından Formula 1’e geri dönecek İngiliz takım Aston Martin, ana sponsorun Cognizant’ın olacağını açıklandı. Cognizant; dijital danışmanlık hizmetleri sağlayan bir Amerikan dijital şirketi ve 2019 verilerine göre geliri 16,8 milyar dolar.

Aston Martin takım patronu Otmar Szafnauer, “İnovasyon ve teknoloji, herhangi bir Formula 1 takımının temel direkleridir ve bu uzun vadeli ortaklık, bir markalaşma çalışmasından daha fazlası. Halihazırda yapım aşamasında olan yeni bir fabrika ile Cognizant’ın uzmanlığı ve kaynakları BT operasyonlarımızın tüm alanlarında değer katacak ve performansımıza değerli bir katkı sağlayacak.”

Sergio Perez’in yerini aldıktan sonra bu sezon Lance Stroll ile takım arkadaşı olacak Vettel, Ferrari ile altı yılın ardından yeni ekibiyle “çalışmaya başlamak için sabırsızlanacağını” vurguladı: “Önümüzdeki birkaç ay içinde keşfedecek çok şeyim var ve bu takımı daha da başarılı kılmak için inanılmaz derecede kararlıyım. Bu yolculuğun bir parçası olmaktan gurur duyuyorum.” | Sinem Hoşgör, 9 Ocak 2021, 11:10

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top