Avucunuzu yalarsınız

Ortalıkta bir söylenti var… Yok aslında söylenti çok da bazıları hayal gücünü zorluyor gerçekten.

Neymiş efendim, federasyon bu Körfez yarışlarını yapmayacakmışmış…

Pandemiye olayı bağlayıp izin alınamadı diyeceklermişmiş…

Aralığın 27’sinde yarış olurmuymuşmuş…

Falan filan…

Camiamızın değerli üyeleri…

Benim bildiğim federasyon… Yani pandemi boyunca zoom üzerinden bütün ahaliye ulaşmayı başaran…

Covid19 illetini dijital yarışlarla halt eden…

40 günde Dünya Ralli Şampiyonası yarışı yapan…

20 günde Formula 1 organize edecek olan federasyon…

Bu yarışları havada karada yapar. Ben karşı geldim eleştirdim ilk ağızdan yazıyorum… Hem de hiç zorlanmadan yapar. Yapsın demem ama sadece bana da değil benim gibi birçoğuna inat kolaylıkla yapar. Yapacaktır da.

Aksi takdirde yapmamanın Türkçesi “biz bu işi beceremedik” olur ki… Ne başkan bunu dedirtir ne yönetimi, ne de ekibi.

Kenarda köşede başarısızlık arayanlar da başlıkta yazdığım gibi avucunu yalar.

*****

Cumhuriyet’i fotoralli ile kutlamak

Ankara Gençlik ve Spor Kulübü . Adını ilk defa duydunuz biliyorum ama rahat olun gelecekte daha çok duyacaksınız bu ismi. Kulübün başkanı Nurhan Akın ilk organizasyonlarını bir fotoralli etkinliği ile yaptı. Öyle güzel görevler vardı ki katılıp eğlenmemek, eğlenirken öğrenmemek kaçınılmazdı.

Ödül töreninde biraz geri çıkıp insanların gözlerine baktım hemen herkes çok keyif almıştı. Hani amatör ruhun yansıdığı profesyonel işler vardır ya bana göre tam da bu etkinlik öyle anlatılabilirdi.

Ankara Gözetmen Kurulu’nun eskileri eminim ki “uzaktan da olsa” aralarından böyle cevherlerin çıkıp sporun her alanında güzel işlere imza atmasından dolayı gururlanıyorlardır.

Her açıdan örnek olmalarını diliyorum ve hem kulüpleri hem de etkinlikleri için AGSK ekibini tebrik ediyorum.

*****

12 Gün kala Formula 1’e direktör olmak

Haberi çok önceden duymuştum ama ajans yazdığında resmi olarak teyit etmiş oldum. Murat abiyi bilmeyen yoktur aramızda. Çok da kısa sayılmayacak bir süredir ülkemiz otomobil sporunun sportif açıdan yöneticisi Murat Kaya’dan bahsediyorum tabi ki.

Aslında bu konuda üç isim vardı konuşulan. Bunlar arasında federasyon genel sekreteri hepimizin takdirle takip ettiği sunuculuk görevini yapacağına göre… Bir diğer isim sportif direktör yarışın direktörü olduğuna göre… Üçüncü isim ki kendisi sporun en duayen ismidir…  Herkes gibi bende merak ediyorum bu yarışta ne yapacak.

*****

Son olarak

Geçen hafta söylemiş miydim hatırlayamadım.  Bundan sonra biraz daha kısa yazacağım. Hem okumaktan üşenenler, hem de çıktı alıp patronuna yaranmaya çalışanlar varmış. Ne üşenenler eksik kalsın ne de çıktı alanlar fazla kağıt harcasın isterim.

3 Kasım 2020 : 10.00

 

 

 

 

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top