Nurullah’tan Ateş gibi açıklamalar!

Geçen hafta 2850 km’lik İstanbul-Karaman-İstanbul parkurunda yapılan 10.Trans Anatolia Rally Raid maratonunda kopilotu ve kızı Şevval ile birlikte Suzuki’leri ile otomobiller kategorisinde yarışan Ixco Racing pilotu Nurullah Ateş, yarışın dördüncü günü ikinci özel etaba giderken transfer etabında geçirdiği ciddi kaza ile gündem olmuştu. Autopark brandingli aracı ile taklalar atan Nurullah ve Şevval, hemen ardından kaldırıldıkları Aksaray devlet hastanesinde müşahede altına alındılar.

Çekilen röntgenlerde kaburgalarında beş kırık tespit edilen Nurullah ve omurgasında çatlak tespit edilen kızı Şevval, ertesi gün taburcu edilerek İstanbul’dan gelen yakınları refaketinde İstanbul’a geri döndüler. Ralli Dünyası Dergisi, Eylül’deki Transanatolia özel sayısı için bugün Nurullah Ateş’i İstanbul’daki iş yerinde ziyaret etti ve görüşlerini kaydetti. Kaza anını ve sebebini gün gibi hatırlayan  Nurullah Ateş, dergiye yaptığı açıklamalarda başta kendisi olmak üzere herkese ceza kestiğini söyledi, bu cezaları ve kime kestiğini açıkladı.

Özellikle kaza sonrası yaşadıklarını unutamayan Nurullah Ateş, büyük olasılıkla gelecek yıllardaki maraton defterini kapadığını da ifade etti. Etap start noktasının çok yakınında geçirdikleri kazanın hemen sonrası UMKE sağlık ekibinin hızlı müdahalesi ile kaza yerinden alınarak asfalta indirildiklerini ve burada nakledildikleri ambulansla da devlet hastanesine kaldırıldıklarını anlatan Nurullah Ateş’in dergiye yaptığı açıklamalar yayınlandığında büyük yankı yaratacak.

35 Yıllık yayıncılık geçmişinde otomobil sporlarının en eski ve referans dergisi olarak sporun her branşından detaylı haber, sporcu yorumları ve yarış sonuçlarını renkli ve farklı fotoğraflarla sayfalarına taşıyan Ralli Dünyası Dergisi, ulusal kargo şirketleri tarafından imza karşılığında ve sadece abonelerine ulaştırılıyor. Siz de sporun nabzını avucunuzda hissetmek istiyorsanız, hemen şimdi bilgi edinip abone olabilirsiniz. Üstelik şimdi dergi aboneliği hem promosyonlu hem kredi kartıyla ödeme avantajlı.
31 Ağustos 2020 : 21.21

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top