Murat Altun; “o kadar çok şey özledik ki..”

Sosyal medyada Kertenkele lakabıyla geniş bir takipçi kitlesi tarafından yakından izlenen İstanbullu Baja sporcusu Murat Altun, yaşamakta olduğumuz pandemi konusunda ajansın sorularını yanıtladı..

-Sağlığınız, moral ve motivasyonunuz yerinde mi?
Çok şükür kendimde, ailemde ve çevremde bu illet virüse yakalanan olmadı. Hem genel hayat için hem de motor sporları manasında moralimiz iyi değil tabii olarak. Özellikle 2020 Baja ralli kategorisi için çok hazırlık yapmıştık, güzel bir araç hazırladık, eşsiz bir lansman ile başladık. Yüksek bir moral ve motivasyon ile sezona girecektik. Nasip böyleymiş.
-Vaktinizi nasıl geçiriyorsunuz?
Normal günlerde işime gidiyorum, internet satış sistemim var. Gerekli tedbirleri alarak mesaimize devam ediyoruz. Kısıtlamalı günlerde ise ikinci nesil bebelerimle vakit geçiriyorum. En çok keyif aldığım da bu zaman dilimi oluyor.
-En çok ne yapmayı özlediniz?
Bu süreçte o kadar çok şeyi özledik ki tahmin bile edemezdik, daha öncesinde hiç kıymetli değilmiş gibi görünen birçok şeyin meğerse hayatımızda ne kadar kıymetli olduğunu anladık. Umarım bu süreçten ders alırız ve hayatımızı daha kaliteli yaşarız.
-Kısıtlamalar kalktığında, ilk olarak ne yapmak istersiniz?
Annemi ve babamı gezmeye götürmek isterim. Babam 90 yaşının üzerinde evde çok fazla daraldılar.
-2020 ve 2021 sezonları için neler öngörüyorsunuz?
Sanırım ilk yarış Ağustos’ta Trans Anatolia olacak. Geçen sene Kertenkele ile raid kategorisinde yarışmıştık. Bence Trans Anatolia Türkiye’de bulunan yarış organizasyonların en kalitelisi. Ayrıca gerek doğal parkurların güzelliği gerek organizasyon kalitesi ve de süre açısından yarış konusunda doyuma ulaşıyorsunuz. Sonrasında Baja kupası içinde sanırım 2-3 yarış olur ve 2020’yi kapatırız. Bu yaşanalar çok daha ilerisi için bir şey dememek gerektiğini öğretti. Ama inşallah sorunsuz bir 2021 sezonu geçiririz. Tüm camia gibi ben de sabırsızlıkla gazlamak istiyorum. | 4 Mayıs 2020 : 15.00

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top