İsoff salı toplantısını sanal ortamda yaptı

İstanbul Offroad Kulübü Başkanı Kubilay Tüfekçi, corona virüsün etkisi ile ilgili olarak ajansın sorularını yanıtlarken, kulüp olarak bugünkü Salı etkinliklerini sanal ortamda gerçekleştirdiklerini söyledi. “Malum Corona Virüs salgını hepimizin hem iş hem de sosyal hayatını ciddi anlamda etkiledi” diye konuşan Tüfekçi, “Özellikle sosyal mesafemizi korumanın önemli bir sorumluluk olduğu bu günlerde, Isoff olarak #evdehayatvar dedik ve Isofff’un geleneksel Salı toplantılarını devletimizin dernek lokalleri için belirlemiş olduğu kurallara da sadık kalarak, sanal ortam üzerinden gerçekleştirdik” dedi.

Kubilay Tüfekçi, sözlerini Isoff olarak yine bir ilke imza atmış olduğumuza inanarak, hepimizin evlerde sosyalleşme ihtiyacı içinde olduğu bu günlerde benzer dernek ve sosyal gruplara da örnek olacağına inandığımız bu aktivitemizi başarıyla gerçekleştirdiğimizi paylaşmak isterim” diye sürdürdü..

Kubilay Tüfekçi açıklamalarına şu sözlerle devam etti; “İlk denememiz olan bu sanal toplantımızda çok sayıda üyemizin katılmış olması ve lokalimizde gerçekleştirdiğimiz geleneksel toplantılarımızın neşesinde geçmesi hepimizi çok mutlu etti. Bu denememizden sonra toplantılarımızda Isoff eğitim komitesi tarafından verilmekte olan eğitim programlarımızı da sanal ortama taşıma gayreti içinde olacağız. Biz doğa severler doğanın getirdiği her türlü zorlukla mücadele etmeyi başarmış, en azından bunun mücadelesini vermiş insanlarız. Corona Virüs’ün de sosyal alanımıza getirdiği kısıtlamaları bir nebze bu yolla azaltmayı başardığımız için mutluyuz.”
24 Mart 2020 : 22.06

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top