AVC Trans Anatolia için eğitim desteğine hazır!

Ülkemizin en uzun soluklu maratonu Trans Anatolia Rally Raid’in 10’ncu kez düzenleneceği bu yıl İstanbul-Kars parkurunun açıklanması maraton sevdalılarını bir hayli heyecanlandırdı. Bu yıl parkuru İstanbul’un Ayasoyfa gibi tarihi ve turistik bir mekanından verilecek start sonrası şehrin kuzey sahiline yakın seyrederek yine Abant Gölü’nün muhteşem tabiatını solumak üzere Bolu’ya yönelecek olan Trans Anatolia, son yıllarda maratonun rotasından eksik olmayan Kapadokya üzerinden kuzeye çıkarak Tokat’tan Erzincan’a yönelecek.

Dadaşlar kenti Erzurum’dan Kars’a kadar ülkenin kuzey doğu bandında farklı doğal güzellikleri parkurunda barındıracak olan Trans Anatolia, bu yıl daha fazla yabancı ekibin kaydını çekebilmek için yine İtalya’dan başlayarak farklı ülkelerde düzenlenecek tanıtım turlarına başladı. Bu arada, her zaman olduğu gibi Trans Anatolia bu yıl da en az ralli kadar raid (gezi) kategorisinde de yüksek bir ulusal katılım bekleniyor. Son yıllarda ülkemizde yapılan yeni ve güçlü arazi araçları ile Trans Anatolia parkuruna teker basmak isteyecek olan offroad ve macera sevdalıları için AVC Offroad Aksesuar şirketi de maraton için hazırlıklarını tamamlamış durumda.

Trans Anatolia Rally Raid yarışının aynı zamanda yetkili acentası olan AVC Offroad Aksesuar, raid kategorisinde ilk kez maratona katılacak olan veya tecrübe kazanmak isteyen katılımcılar hem maratona kayıtlarını yaptırabilecekleri gibi, hem de geçen yıl olduğu gibi AVC’den kayıt yaptıracak için oluşturulan eğitim merkezi avantajından istifade edebilecekler. AVC Offroad Aksesuar  maraton katılımcılarının araçlarındaki ekipman eksikleri için en uygun tedarikçi olarak etkili bir rol üstlenirken, şirketin şampiyon sporcu patronu Adnan Ofluoğlu da (üstte) verilecek eğitimde yine tecrübelerini paylaşmaya hazır olduğunu söyledi.

AVC Offroad Aksesuar olarak geçen yıl raid kategorisi için acenta olarak kayıtlarını yaptırdıkları dört farklı ekibin bu yıl yine maratona bu kez ralli kategorisinde katılacaklarını anımsatan Adnan Ofluoğlu, spora yeni yüzlerin kazandırılması için üstlendikleri misyonu bu yıl da eksiksiz hizmet ile yerine getireceklerini belirtti. Trans Anatolia yetkili satıcısı ve eğitim merkezi olan AVC Offroad Aksesuar olarak geçen yıl maratondan kısa süre önce İstanbul’da özel bir parkurda yaptıkları pratik eğitimde katılımcıların teorik bilgilerini pekiştirdiği ifade eden Adnan Ofluoğlu, AVC Offroad Aksesuar olarak raid kategorisinin yanısıra ralli kategorisi katılımcılarına da hem kayıt hem eğitim ve destek hizmeti vermekte olduklarını ifade etti. | 17 Mart 2020 : 08.30

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top