Pist Kış Kupası üzerine..

Bir pist haftasını daha geride bıraktık, bu hafta ikincisi düzenlenen Kış Kupası İzmir Ülkü Park da koşuldu, beklediğim bir kaç ismi pistte göremedim bu bende soru işaretleri yarattı.

Pistte ilk günkü heyecanda yoktu açıkçası, pistin üzerinde fazlasıyla çakıl vs bulunduğu için ilk ayak lastik patlayanlar olduğunu öğrendim, ayrıca 2 gün boyunca mekanik arızalarda bitmek bilmedi.

Türkiye Pist Şampiyonası da bu şekilde heyecan ile başlayıp sonraki ayaklarda bu kupa gibi yavaş yavaş takip edilmeyen bir hal alacak diye de düşünmüyor değilim.

Aslında yorumlayacağım çok gerçekler var ancak şimdi burada yazsam bir türlü yazmasam da başka, nereden başlasam neyi anlatsam bilemiyorum inanın, o yüzden fazla kafa yormayalım.

Çünkü bitmez açılırsa konular. İzmir pisti geçen bitti açıldı denilmesine rağmen hala pist bana göre hala bitmiş değil.

Bu nedenle de yüzeydeki toz vs nedenli bir çok yarışmacı spin sorunu yaşamaya devam etmekte, ancak bunun kontrol eden ve buna müsaade edenlere söylemek lazım elbette pist sahibi alacağı gün sonundaki paraya bakar.

Sizlere ilk üç’leri sıralamak isterdim ancak inanın bu hafta sonu yarışlarını izledikten sonra hiç içimden gelmiyor desem yalan söylememiş olurum, daha güzel ve coşkuyla izlediğimiz ve yorumlaya bildiğimiz yarışlar diliyorum..

10 Mart 2020 : 19.30

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top