Kırcaali’de Türk sporcu katılımı fireli

Burak Ayvaz Kardjali Offroad’da yarıştı

Önümüzdeki hafta sonu Bulgaristan’ın Kırcaali şehrinde yapılacak olan offroad festivalinde kayıt yaptıran toplam 118 ekip arasında 14 Türk ekibi de yer almasına karşın, start alacak olan Türk ekiplerinin yarıya kadar düşebileceği öngörülüyor. Aynı zamanda ajans üyesi oldukları için kendilerine ulaştığımız ekipler arasında Kırcaali yarışına gideceklerini teyit eden Türk ekipleri Ali Fuat BilginAli Fuat Demirci, Burak Ayvaz-Semih Noyan (üstte), Mehmet Becce-Hüseyin Afşar ve Muharrem Kuzlu-Yasin Yıldız. Trakyalı Aydın Varol aynı zamanda tüm Türk ekiplerinin yarışla ile ilgili bağlantıları kuran kişi olarak düşünüldüğünde kopilotu olarak parkura çıkacakları Murat Doğan ile yarışa gitmesi yüksek olasılık.

Tarık Gökbay, Osman Metin ile birlikte çıkacakları Bulgar seferi konusunda ajansa henüz kararsız olduğunu belirtirken, Bulgaristan’da yarışacak sporcuların whatsapp grubunda yaptıkları yazışmalardan edinilen bilgilere göre, gruptaki paylaşımlara göre 4 ekip kayıt yaptırmış olmalarına rağmen ağırlıklı olarak hazırlık yetişmemesi ve farklı nedenlerle Kırcaali’ye gitmekten vazgeçtiklerini ileri sürüldü. Bu dört ekibin Ahmet Çepni-Hakan İsen, Musa Ceylan-Emirhan Kutlu, Ali Gülpay-Ali Kartal ve Seda Özkotlu-Akan Selçuk’tan oluştukları öğrenildi.

Kırcaali’ye gidip gitmeyecekleri konusunda olumlu ya da olumsuz bir bilgi henüz edinilmediği için durumları hakkında net bilgi olmayan diğer 6 Türk ekibi ise Cihan Çeliten-Ali Çapan, Serkan Fırat-Fatih Solmaz, Yunus Sayar-Muhammed Sönmez, Adem Tutar-Onur Yılmaza, Avni İnce-Erkan Kaynak ve Alper Sarper-Cihan Armağan’dan oluşuyor. Ajansa yarışa gideceklerini deklare eden 4 ekibin yanı sıra kararsız veya bilgisine ulaşamayan ekiplerden de katılımla birlikte 7 Türk sporcu ekibinin Kırcaali’da ağırlıklı Bulgar ve Romen ekiplerin katılacağı anlaşılan mücadelede kendi kategorilerinde başarı ve kupa ile eve dönmek için mücadele etmeleri bekleniyor. | 6 Mart 2020 : 19.52

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top