“Andoff ruhunu geri getireceğiz”

Ankara Offroad Kulübü Andoff’ta yeniden başkan seçilen Muharrem Çelik, ajansın sorularını yanıtladı. Önceki seçimde gençlerin biraz istekli olduğunu hissettiğini söyleyen Çelik, yönetimi toplayıp genç arkadaşlar görev yapsın diye karar aldıklarını ve değişiklik kararının işlerlik kazandığını, bunun herhangi bir kızma, küsme veya kırılma olmadığını söyledi. Genç arkadaşların daha iyi yapacaklarını düşünerek heveslerini kırmak istemediklerini ve o zaman görevi kendilerine teslim ettiklerini aktaran Başkan Muharrem Çelik, 14 ay sonra göreve geri dönme kararı alınmasında neyin etkili olduğunu ise şu sözlerle aktardı; “Seçimin normal zamanı gelmişti. Kulüp üyelerimiz, arkadaşlar baskı yaptılar. Önceki yönetimde olan arkadaşlar da bunu istedi. Kırmadık, tekrar döndük.” Çelik’e başkanlığa geri döndüğünde Andoff’u nasıl bulduğunu sorduğumuzda da, “zaten kulübü bırakmamıştık, içindeydik” dedi ve ekledi; “eksiklerimizi beraberce istişare ediyorduk. Arkadaşlar teveccühte bulundu, yeniden göreve geldik. Yine elele verelim, hep birlikte diye.. Karma bir yönetim yaptık.” Eski yönetimindeki bazı arkadaşlarının bu kez görev almamış olmasını da Muharrem Çelik, şu sözlerle açıkladı; “Cafer ile Osman işlerinden dolayı bu kez görev alamadılar. Özellikle hafta sonları işleri çok yoğun olduğu için ben de üstelemedim”

Andoff Başkanı Muharrem Çelik’e öncelikli planlarında neler olduğunu sorduğumuzda da yanıtı net oldu; Andoff ruhunu geri toplamaya çalışacağız. Ufak tefek kırgınlıkları hallettik, önemli bir sorun kalmadı. Şimdi güzel bir ulusal yarış yapıp, peşine de 1 veya 3 yarışlık Ankara Offroad Kupası’nı da yeniden düzenlemek istiyoruz” Andoff’un aktif yarışçı potansiyeli hakkında bilgi verirken “Ulusalı dört aracımız kovalayacak gibi görünüyor. 2’de mahalli yapacak arkadaşımız, araç yapalım diye düşünen yeni arkadaşlarımız da var, eskilerden de yapmayı düşünenler mevcut bakalım göreceğiz” diye konuşan Başkan Muharrem Çelik, yeniden başkanlık konusunda mutlu olup olmadığı sorusunu ise “benim değil de kulübün mutlu olması lazım. Ama zaten istek olmasa burada olmazdık. Bu karar, birlik ve beraberlikle verildi” diye yanıtladı. Andoff’un lokali ile ilgili görüşlerini de Başkan Çelik şu sözlerle dile getirdi; “dış cephe konusunda çalışmalarımız olacak. Ankara evine biraz daha uygun bir makyaj yapacağız.”  

Geçtiğimiz hafta sevgililer gününü kutlayıp ertesi gün de yılın ilk gezisini yapan Andoff’ta özellikle üye eşlerinden çok güzel tepkiler aldıklarını ifade eden Muharrem Çelik, ikinci gezilerinde de kampa gidebileceklerini ve bu gezileri çoğaltacaklarını söyledi. Ankara dışındaki ulusal yarışlarda sporcularımıza destek olmak için yönetim olarak parkurda olarak Andoff’lu sporcuları yalnız bırakmayacaklarını ifade eden Muharrem Çelik, sporumuzu şu sözlerle değerlendirdi; “Federasyonun son dönemlerinden son derece memnunum. Görmediğimiz destekleri görüyoruz. Sorunları çözebiliyoruz. Ters giden bir şey yok.” Başkan Çelik ‘2020’nin güzel bir sezon olacağına inanıyor’; “Ulusalda yeni kulüpler oldu, Maraş gibi.. Bu sezonun dört dörtlük olacağına inanıyorum, Maraş, Denizli, çok güzel yarışlar yaptı, belediyelerden, valiliklerden çok büyük destekler aldılar. Biz ise Ankara’da aynı desteği görmüyoruz. Belediyelerle ilişkileri geliştiriyoruz. Kızılcahamam kaymakamı, belediye başkanı, gençlik spor müdürü çok meraklı, kendileri ile görüşüyoruz. Çankaya, Yenimahalle belediyeleri ile görüşmeler yapacağız. Ankara Büyükşehir ile de görüşmek için alt yapıyı hazırlıyoruz, inşallah iyi bir şeyler olacak.” | 19 Şubat 2020 : 00.30

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top