Erkan Birinci; “Çok yıprandık”

İstanbul Offroad Kulübü’nün 4 Şubat Salı gecesi yapılan olağan genel kurulunda yeniden aday olmayarak bayrağı Kubilay Tüfekçi’ye devreden son başkan Erkan Birinci, genel kurulun başlamasına dakikalar kala ajansa yaptığı açıklamada ‘çok yıprandıklarını’ söyledi ve görevi devralan yeni ekibin kendilerinden daha iyi bir performans sergileyeceklerini ileri sürdü. Erkan Birinci, ajansa yaptığı açıklamada “uzun zamanadır başkanlık yaptığım için, yeni bir başkan olsun, yeni, bir heyecan gelsin istedik ve yeni arkadaşlar aday oldular. Şahsen bugün rahatım ne de olsa üzerimde yük vardı ve hiç kolay değildi” dedi.

Kulüp camiasını bir arada tutmanın kolay olmadığına dikkat çeken Erkan Birinci, “uzun yıllar olunca da insan yoruluyor haliyle. Bir de zor bir dönem geçirdik ve çok yıprandık. Dinleneceğiz ama kulüp organizasyonlarda görev verirse elbette yine yaparız” dedikten sonra bundan sonrası için ne düşündüğünü ise şu sözlerle dile getirdi; “ben, parkura daha çok vakit ayıracağım. Belki Mayıs-Haziran gibi ikinci bir Canam daha yapacağım, bugün var olanı oğlum Yağız’a bırakacağım.” İsoff başkanlığını devrettiği Kubilay Tüfekçi için görüşlerini sorduğumuzda ise Erkan Birinci şu sözleri sarf etti; “Kubilay, bizim çok eski bir üyemiz. Vizyonu olan biri, yurt dışını ve off-road’u iyi biliyor, kendisi da araç yapıyor. Bu işin içindeki bir arkadaş. Bu yüzden en ufak bir tereddüdümüz yok, başkanlığı da layığı ile yapacaktır. Ona inandığımız için de olsun istedik. İsoff’ta herhangi bir sıkıntı olmaz. Hem daha da heyecanlı olacak ve bizim son dönemimizden daha iyi bir performans çıkaracaklardır.”

Genel Kurulu açılışında yaptığı konuşmasında ise, Erkan Birinci, üyelere karşı “uzun süredir bize verdiğiniz destek için, hem kendi adıma yönetim kurulundaki arkadaşlarım adına hepinize teşekkür ediyorum” dedi ve sözlerini şöyle sürdürdü; “yönetime gelecek yeni arkadaşlar da en az bizim kadar bu işe gönül verip kulübü güzel yerlere taşıyacaklar. Uzun süre aynı görevde kalınca yorgunluk oluyor. Yeni arkadaşların ışığı gördük, güzel planları var. Kulübü daha kurumsal hale getirmek için hemen faaliyete başladılar. Doğru bir seçim olduğu belli oldu.” | 8 Şubat 2020 : 22.00

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top