İsoff’ta Kubilay Tüfekçi dönemi başladı

İstanbul Offroad Kulübü’nde Kubilay Tüfekçi (sağda) dönemi resmen başladı. Kısa adı İsoff olan kulübün bugün Maslak’taki lokalinde gerçekleştirilen olağan genel kurulda yapılan seçime giren tek liste, oybirliği ile yeni yönetim kurulu olarak seçildi. Blok listede isimleri bulunan üyeler yarından sonra yapacakları ilk toplantıda görev dağılımına giderek başkan, yardımcısı, saymanı ve genel sekreteri belirleyecek ve 2020 ve 2021 yıllarında kulübün dümenine geçecekler. Genel kuruldan önce yapılan istişarelerde kulüp başkanı olarak adı ön plana çıkan Kubilay Tüfekçi, renkli ve keyifli geçen genel kurulda zaman zaman söz alarak üyelere karşı kısa konuşmalar yaptı ve ekip arkadaşları ile birlikte yapmak istediklerini kısmi özetler halinde paylaştı.

Oy kullanma hakkı olan 110 üyenin yarısına yakınının katılımı ile açılan genel kurul çalışmalarında salt çoğunluk gerektiği için gündem maddeleri okunarak günün akışı sağlandı. Eski yönetim kurulundan başkan Erkan Birinci’nin açılış konuşması ile başlayan genel kurulda ardından divan kurulu oluşturuldu. Divan Kurulu Genel kurulunun yönetimini devraldıktan sonra gündemi okudu ve sırayla maddelerin görüşülmesini sağladı. Son yönetim ve denetim kurullarının raporları genel kurula katılan üyelere karşı okunduktan sonra sırayla oylanarak oybirliği ile kabul edildi. Son dönem bütçesi ile 2021 taslak bütçesi yine üyelere okunarak ardından sırayla oylandı ve yine oybirliği ile kabul gördü. Divan Başkanı, kendilerine ulaşan bir dilekçeyi işleme koydu ve seçime tek blok liste ile gidilmesi oybirliği ile kabul gördü.

Aday olan yeni yönetim kurulu genel kurula katılan üyelerin oybirliği ile kabul edilerek önümüzdeki iki yıl için göreve getirildiler. Ardından denetim ve disiplin kurulları asil ve yedek listeler oluşturuldu ve yine oylandıktan sonra oy birliği ile kabul edildi. Dilek ve temenniler bölümünden önce kulübün 2021’den itibaren alacağı üyelik ve ilk kayıt bedelleri tartışıldı, tek tek oylandı. Kulübe giriş kayıt bedeli beş oy farkla yönetimin tercihinden farklı bir rakam kabul edildi. Divan kurulunun gündem maddelerini tamamladıktan sonra genel kurulu kapanması ile birlikte tüm üyeler ajans kamerasını hep birlikte hatıra pozu verdiler (üstte). Eski ve yeni yönetim kurullarının birlikte fotoğraf çektirmesinin ardından 7 kişilik yeni yönetim kurulu hazır bulunan 5 üye ile birlikte ilk kez yine ve sadece ajans objektifi tarafından fotoğraflandı.. | Aydın Hoşgör, Ralli Ajansı, 4 Şubat 2020 : 22,50

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top