Baja Kupası 2020’de 6 ayak

Türkiye Ralli ve Offroad Şampiyonaları’ndna sonra yeni sezonun taslak takvim açıklamaları Türkiye Baja Kupası ile devam etti. Geçtiğimiz sezon Kocaeli, Denizli ve Bursa’da yapılan Baja Kupası’nın yeni sezonda beş yarış üzerinden yapılması bekleniyordu. Taslak takvimle ilgili edinilen bilgiye göre Baja Kupası bu sezon 6 ayak üzerinden yapılacak.

Yeni sezonla ilgili Baja Kupası ile ilgili diğer farklı ayrıntılar, İzmir’de yarış konulması, Trans Anatolia’nın da kupaya dahil edilmesi ve kupanın sezonun ikinci yarısında koşulması ile her ayağın birer ay farklarla yapılması. Ekim ayının ilk ve son haftalarında ise kupanın son iki ayağı aynı ay içerisinde düzenlenmiş olacak.

Edinilen bilgiye göre, 2020 Baja Kupası 13-14 Haziran’da düzenlenecek olan Düzce yarışı ile başlayacak. 18-19 Temmuz’da Denizli’de ikinci ayak yarışı yapılacak olan Baja Kupası’nda üçüncü ayak 15-17 Ağustos’taki Trans Anatolia maratonu. 12-13 Eylül’de İzmir’deki 4’ncü ayakla devam edecek olan kupa 3-4 Ekim’de Bursa yarışı ile son viraja girecek. Sezonun son yarışı ise 24-25 Ekim’de Bolu’da gerçekleştirilecek. | 14 Ocak 2020 : 23.40

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top