Aşkı depreşti

Türkiye Offroad Şampiyonlarından Ahmet Ünlü, 17-20 Ekim’de Çanakkale’de yapılacak olan Baja Troia Turkey yarışında Intercity Offroad Team branbdingli üç araçtan birinin direksiyonunda bir yıl aradan sonra üstelik aynı yarışta parkura çıkacak olmanın heyecanını yaşıyor. Çanakkale için emaneten direksiyonuna geçeceği Suzuki Grand Vitara’yı görmek için gittiği Bostancı’daki Maxi Garaj’da aynı yarışta bir diğer sporcu için hazırlanan yeni bir Nissan’ı gördüğü ilk anda Ahmet Ünlü’nün eski aşkı birden depreşiverdi. Önceki yıl kendisinin hazırladığı Nissan Navaro ile rakiplerini ardına takıp podyuma yelken açan Ahmet Ünlü, bu yıl yarışmayacağı için kendisi araç hazırlamadı. Çanakkale’de yarışmak üzere emaneten bulduğu Mert Tiryaki’nin Suzuki Grand Vitara’sının son durumunu ve hazırlıklarını gözden geçirmek üzere takımın diğer ekibinin kopilotu Malik Akkafa ile birlikte geldikleri Maxi Garaj’da, tüm dikkatini beyaz Nissan Navara’ya kaptırdı!

Maxi Garaj’ın patronu Polat Emsen’in İstanbullu yarışçılardan Kubilay Mert için hazırladığı beyaz Nissan’ı tepeden tırnağa inceleyen Ahmet Ünlü, çok geçmeden, kendini bir anda Nissan’ın direksiyonunda buldu. Emsen’in daveti ve kopilotluğunda Nissan ile yol testine çıkması Ahmet Ünlü’nün yüzünde farklı rüzgarlar esti. Bir benzeri ile parkurlarda fırtınalar yarattığı Nissan ile geçici bir süre için de olsa yeniden bir araya gelen Ahmet Ünlü, Bostancı sanayi yakınlarında yaptığı kısa süreli bir test sürüşünden geri döndüğünde eski sevgili ile kaçamak yapmışçasına mutluydu. Yapılan yeni aracın specleri hakkında bilgi alan ve tüm detaylarını yakından inceleyerek tam not veren Ahmet Ünlü, daha sonra da garajda kendisi için hazırlanmakta olan aracın hazırlıkları hakkında bilgi aldı ve haftaya parkura çıkacağı aracı yakından inceledi.

Ahmet Ünlü, Intercity Offroad Tean brandingi altında Intercity Yönetim Kurulu Başkanı ve eski offroad sporcusu Vural Ak ile eski Türkiye Offroad Şampiyonlarından Caner Akkafa‘yla birlikte İstanbul Offroad Kulübü’nün Çanakkale’de düzenleyeceği Baja Trioa Turkey yarışında yine podyum için en çok şans tanınan Türk sporcuların başında geliyor. | Aydın Hoşgör, Ralli Ajansı, İstanbul 11 Ekim 2019 : 11.42

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top