AYOSK Koçarlı’da tırmandıracak!

Başkan Mithat Diker, takım direktörü Kayahan Kocaçam ve İzmir İl Temsilcisi Enis Alpsoy Koçarlı Belediye Başkanını ziyaret ettiler. (Foto; Koçarlı Bel.)

İzmirli duayen rallici Mithat Diker’in başkanlığında İzmir, Aydın ve tüm Ege’de otomobil sporlarını tanıtmak, sevdirmek ve geliştirmek için faaliyet gösteren Aydın Otomobil Sporları Kulübü (AYOSK), geleneksel 2019 Ege Kupası’nın son ayağı olan tırmanma yarışına yeni bir parkur hazırlıyor. 9-10 Kasım’da ilk kez Aydın’ın Koçarlı ilçesinde gerçekleştirilecek olan tırmanma yarışı için Aydın Otomobil Sporları Kulübü Başkanı Mithat Diker, Ege Asal Takım Direktörü Kayahan Kocaçam ve federasyon İzmir il temsilcisi Enis Alpsoy, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan’ı makamında ziyaret ederek çalışmalar hakkına bilgi alışverişinde bulundular (üstte).

Menderes Kent Ormanı’ndaki tırmanma parkurunu da yakından inceleyen Başkan Mithat Diker (solda), ajansa yaptığı açıklamada ‘Ege Kupası’nın son ayağı olarak Koçarlı’da yapılacak olan tırmanma yarışının Ege’de yine çok farklı bir rüzgar estireceğini’ söyledi ve Ege’li sporcuları yarışa katılmaya davet etti. Mithat Diker, AYOSK olarak hafta sonu yapılacak olan oto kros yarışı ile ilgili çalışmalara yoğunluk verdikleri bugünlerde tırmanma yarışı için de kolları sıvadıklarını belirterek faaliyetleri kesintisiz olarak sürdürdüklerini söyledi.

Edinilen bilgiye göre, Koçarlı tırmanma yarışı 9 Kasım Cumartesi günü saat 16’da Koçarlı Kaymakamlık binası önünden verilecek seramonik startla başlayacak. Start öncesinde ilçede kortej eşliğinde geçiş yapacak olan yarışçılar Cumartesi gecesi ilçede konaklayacaklar. Pazar günkü programa göre de iki antrenman çıkışının ardından yarış için de iki çıkış gerçekleştirilecek.  İlk kez kullanılacak olan 4.5 km’lik toprak parkurda koşulacak olan Koçarlı tırmanma yarışının servis alanı ise tepedeki yamaç paraşüt atlama alanında yer alacak. | 9 Ekim 2019 : 12.00

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top