38. Madde ihtarları..

Federasyon geçtiğimiz hafta sonu Intercity İstanbul Park’ta yapılan V Weekend Motoring Festivali’ne katılan lisanslı sporcu, takım ve kulüplere ihtar çekti. İzin alınmayan bir etkinlik olarak tanımladığı festivale ve kodrive gösterilerine katılan lisanslı görevli, sporcu ve organizatör kulübe ‘38’nci madde kapsamında’ disiplin kuruluna sevk ihtarı gönderen federasyonun söz konusu ihtar yazısında ülkemizin ilk ve tek, dünyanın ise en iyi F1 pistini ‘güvenlik için onay verilmemiş bir pist’ olarak tanımlaması ise dikkat çekiyor.

Aldığı ihtar karşısında şaşkınlığını gizlemeyen bir sporcu, ajansa yaptığı açıklamada ihtar yazısını hukuk departmanına ilettiğini ve en uygun cevabı vermeyi düşündüğünü söyledi. Festivalde fabrika takımları, organizatör kulüpler ve sporcuların yanı sıra bir çok görevli de yer almıştı. Üç günlük festival süresince 200 bin kişilik bir ziyaretçiyi ağırlayan Intercity İstanbul Park’ın gelenekselleştirdiği festival Avrupa ve İngiltere’deki benzerlerini aratmadı.

Festivalde hem pistte ve hem de kros parkurunda gerçekleştirilen kodrive ve taxi etkinliklerine yoğun ilgi gösteren otomobil ve yarış meraklıları ise şampiyon sporcuların sağ koltuklarına oturarak adrenalini doyasıya yaşadılar. Sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarda kodrive etkinliğine katılanlar arasında TBMM Başkanı da görülüyor. | 3 Ekim 2019 : 10.37

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top