İstanbullular festivale koştu!

Intercity İstanbul Park’ta düzenlenen Intercity V Weekend Motoring Festivaline İstanbullular adeta akın ettiler. Dün açılan ve üç gün süreli festivalin özellikle ikinci günü olan bugün (cumartesi) Intercity İstanbul Park’ın otoparkları doldu taştı. İstanbul’da açık, güneşli ve yazdan kalma güzel havanın da etkisi ile İstanbullular ailecek festivale koştular. İki yıldır İstanbul’da düzenlenemeyen otomobil fuarlarını aratmayacak katılımcıları ile otomobil severlerin son modelleri birarada ve açık havada görüp inceleme fırsatı buldukları festivalde erkek, kadın ve çocuklara ayrı ayrı hitap eden standları ve etkinlikleri ile gün boyunca festivalin tadını çıkartan İstanbullular, taxi drive etkinlikleri ile de ülkemizin ilk ve tek formula pistinde asfalta çıkma şansını da yaşadılar.

Avitaş Motorsport’un Pendik’te ürettiği ülkemizin ilk ve tek rallikros aracı olan Control 2 ile Türkiye Rallikros Şampiyonlarından Halid Avdagiç ilk gün (dün) 30, bugün ise 40’a yakın misafiri ile İstanbul Park’ın WRX (Dünya Rallikros Şampiyonası) bir ayağının da yapıldığı özel parkurda adeta tozu dumana kattı. İstanbul Offroad Kulübü’nün (İsoff) taxi drive etkinliği ise SSV ataçla başladı, binek 4×4 araç ile devam etti. Türkiye Ralli Şampiyonlarından Murat Bostancı da Fiesta’sı ile ralli meraklılarına yine rallikros parkurunda adrenali yaşattı.

BMW’den Citroen’e, Peugeot’tan Renault’a, Fiat’tan Lotus’a, Toyota’dan Honda’ya, Ferrari’den Volvo’ya, Hyundai’den Mercedes’e kadar dünyanın pek çok otomobil markası ile Yamaha, Harley Davidson ve KTM gibi birçok motorsiklet markasının da stand açarak son model araçlarını sergiledikleri Intercity V Weekend Motoring Festivali’nde, pek çok fan clup katılımcıları da kişisel araçlarını sergilediler. Gün boyu yapılan Drift gösterilerinden gözlerini alamayan yarış severler, motorlu paraşüt gösterisi ile de gözlerini gökyüzünden ayıramadılar. Piste ve tüm etkinliklere girişlerin ücretsiz olduğu Intercity V Weekend Motoring Festivali yarın (Pazar) akşam sona erecek. Festivale araçları ile gelemeyenler için de Pendik metro istasyonundan otobüs ve servis ring seferleri ile ulaşabilmek mümkün. | Aydın Hoşgör, Ralli Ajansı, İstanbul 28 Eylül 2019 : 22.30

Intercity V Weekend Motoring Festivali’nden fotoğraflar için burayı tıklayabilirsiniz.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top