Peugeot’dan festivale özel

Peugeot Türkiye, otomobil merkezi Intercity İstanbul Park’ın ikincisini gerçekleştirdiği V Weekend Motoring’e bir Türkiye tanıtımı ile damgasını vuruyor. Merakla ve tutkuyla beklenen Yeni Peugeot 508, ilk defa görücüye çıkıyor. Peugeot standında, üstün teknolojilere sahip ve benzersiz sürüş keyfi sunan SUV 3008 ve SUV 5008 modelleri ile beraber segmentinde kuralları değiştiren Yeni Peugeot Rifter modeli de sergileniyor. Festival ziyaretçilerine, Peugeot modellerini yakından incelemenin yanı sıra her birini test etme fırsatı da sunuluyor.

Peugeot Türkiye, tüm Festival ziyaretçilerini 27-29 Eylül 2019 tarihleri arasında 250 m2’lik standında ağırlayacak. Peugeot tüm güncel yeniliklerini ve yenilikçi vizyonunu gözler önüne seriyor. Son derece keskin tasarımıyla dikkat çekici bir sedan olan Yeni Peugeot 508, üstün sürüş dinamikleriyle markanın bu segmentteki hedeflerini gözler önüne seriyor. 8 Kasım tarihinde Türkiye’de satışa sunulacak olan Yeni Peugeot 508, bir ilk gerçekleştirerek satışından önce bu etkinlikte yüzünü gösteriyor.

Uluslararası 63 ödüle sahip, yeni nesil Peugeot i-Cockpit ve EAT8 8 ileri tam otomatik şanzıman ile üst düzey teknoloji ve benzersiz sürüş keyfi sunan Peugeot SUV 3008’in yanı sıra performansı ve dış tasarımı ile ‘boyut atlatan’ Peugeot SUV 5008 modelleri standın diğer  dikkat çeken modelleri arasında yer alıyor. Güçlü SUV görünümü, Zenith cam tavan ve EAT8 8 ileri tam otomatik şanzıman ile segmentinde kuralları değiştiren Yeni Peugeot Rifter boyutlarıyla her türlü maceraya hazır bir yapıda sergileniyor. | Kaynak; Peugeot media, 27 Eylül 2019 : 20.12

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top