Takımda sancılı ayrılık

Kıbrıslı rallici Deniz Fahri Türkiye Rallisi’nden sonra sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda takımdan ayrıldığını açıkladı.. Rallide kalmasını takımın servis hatası ile açıklayan Deniz’in ağır eleştiri yüklü paylaşımı şöyle;

Normalde böyle şeyler paylaşmam çünkü ben hayatta huzur arayan, huzur içinde yaşamayı seven ve öyle yaşayan birisiyim ama yaşadıklarımı herkese haykırmak istiyorum… Büyük heyecanla geldiğimiz ve şampiyona için yaptığımız stratejinin kalbi olan Marmaris’ten ne yazık ki hüsran’la dönüyoruz.

İnsanoğlu üzüldüğünde ağlamak ister ya ama birde çok üzülürsün hissizleşirsin ve ağlayamazsın bile, işte tam da o.. Sebebi ise; Öğle servisine sapasağlam soktuğumuz arabamızın, serviste yapılan aptal bir hatadan dolayı arabanın düz yolda bile gitmesinin neredeyse imkansız olduğu bir vaziyette bize geri teslim edilmesi.. Nedeni ise; (teknik değil basit anlatım) Servis elemanları kontrol/değişim için söktüğü yürüyen aksam civatalarını sıkmayı unutmuş! Sonuç: Şampiyonluk şansımızı matematiksel olarak kaybettik! Dönüşü yok!
1 senelik zamanımız boşa gitti!

Açıklama; ‘oldu bir hata, biz de çok üzüldük!’ Yok ama o kadar kolay değil!! Ralli sporunu bu düzeyde yapabilmek için maddi ve manevi hayatımızdan çok büyük özveri verdik. Hayatımızda birçok şeyi erteledik veya yapamadık. Bunun karşılığı yoktur! Evet hata yapılabilir ama hatanın sonrasındaki tavır çok ama çok önemlidir! ( Ki günümüz Formula 1’inde iki saniyede 4 lastik değişimi ve 60-70 litre benzin konulurken, bizim 40 dakikalık serviste civata sıkılmasının unutulması hata olarak kabul edilemez o da ayrı mesele)

Eğer biz takımsak ve ben ‘BC Vision Motorsport’ pilotuysam ve yarışı sizin yüzünüzden/sorumluluğunuzda olan bir şeyden tamamlayamamışsam ve bir senelik emeğim çöpe gitmişse; O takım ben kan ağlarken takımın sahibi 1’nci oldu diye sevinç çığlıkları atamaz, takımın sahibi de emeklerimizin karşılığını aldık 1’nci olduk diyemez! Ya bizim emeklerimiz? Ayıptır günahtır! İşte tam da bu sebepten artık BC Vision Motorsport ile uzaktan yakından alakam kalmadığını bildirmek isterim.
16 Eylül 2019 : 09.00

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top