Trial daha çok renklenecek!

Oğuz Kaan Öztürk, Adnan Ofluoğlu’nun yeni aracı önünde poz verdi

Türkiye Trial Şampiyonası’nda 2019-2020 sezonu iple çekiliyor! Bu yıl sadece iki takımla ve adeta zorunlu olarak sürdürülen Türkiye Trial Şampiyonası’ndaki çekişmenin gelecek yıl en az beş takım arasında geçmesi beklenirken, boyutları ve dev lastikleri ile koca ayak olarak ta lanse edilen Abarttürk marka 4×4 buggy’ler arasına yeni sezonda üç tane daha yeni araç katılmaya hazırlanıyor. İstanbul Anadolu yakasında Kadosan sanayi sitesi bitişiğindeki Esenkent mahallesinde bulunan yeni yerinde faaliyetini sürdürmekte olan Osmanlı Garajı’nda şase imalatları tamamlanan üç tane Abarttürk marka 4×4 buggy’lerin yürüyen aksamları da monte edilmeye başlandı.

Otomobil ve sporları konusunda ülkemizin en eski ve tek aylık periyotlu dergisi Ralli Dünyası Dergisi‘nin Eylül sayısı için özel olarak görüntülenen yeni koca ayaklardan biri, 2017 Türkiye Trial Takımlar Şampiyonu  AVC Osmanlı Trial Takımı’nın şampiyon pilotu Adnan Ofluoğlu için yapılıyor. Bir diğeri aynı takımın diğer aracı Osmanlı Garajı’nın diğer pilotlarından Atilla Çakır için hazırlanırken, Abarttürk marka üçüncü 4×4 buggy ise Osmanlı Garaj’ın bir diğer pilotu Meftun Uçar için tamamlanmak üzere. Aynı zamanda AVC Aksesuar şirketinin sahibi olan Adnan Ofluoğlu’nun sayısız kupa ve başarılar kazandığı ve yeni sezon öncesi veda etmeye hazırlandığı trial aracı Toyota LC ile ünlenen Kutup Ayısı lakabı yeni boru şase aracına taşınırken, bu konuda derginin sorularını yanıtlayan Adnan Ofluoğlu ‘efsaneler ölmez, kabuk değiştirir’ dedi.

Oğuz Kağan Öztürk’ün Abarttürk’ü ile yine takım olarak parkurlarda gürleyecek olan Kutup Ayısı, Osmanlı Garajı’nda yapımı sürmekte olan koca ayaklar arasında yapımı en ileri aşamada olanı. Şasesi boyanan ve yürüyen aksamı monte edilmeye başlanan araç 7.3 V8 Turbo dizel 400 beygir motoru taşıyacak. Atilla Çakır’ın aracı da 7.3 V8 turbo dizel 400 beygir motorlu. Bu iki dizel araç yüksek tork değerleri ile öne çıkarken, Meftun Uçar’un benzinli 5,9 Magnum modifiyeli 450 beygirlik Dodge motoru daha yüksek hıza sahip olacak.

Osmanlı Garajı’nın sahibi ve Abarttürk marka 4×4 buggy’lerin yapımcısı Oğuz Kağan Öztürk, Adnan Ofluoğlu ve Atilla Çakır’nın koca ayaklarının aynı anda ve yeni sezon öncesinde, Meftun Uçar’ınkinin ise onları izleyen haftalarda hazır olacağını söylerken, iki dizel Koca ayağın bu yıl sona ermeden test sürüşlerinin yapılacağını belirtti. Osmanlı Garajı’nda yapımı tamamlanmak üzere olan üç yeni boru şase koca ayağın fotoğrafları ve detay bilgileri Ralli Dünyası Dergisi’nin Eylül ayı sayısında yayınlanacak. Bu ve benzer haberleri ilk kez okumak ve sporun nabzını avucunuzda hissetmek istiyorsanız, siz de hemen bugün abone olabilir ve detaylı bilgiyi edinmek için burayı tıklayabilirsiniz. | Aydın Hoşgör, Ralli Ajansı, İstanbul, 12 Ağustos 2019 : 18.00

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top