İzmir Rallisi’nde sporcuya prim sürprizi

AYOSK geçen yıl düzenlediği ve büyük beğeni alan gece rallisini bu yıl 30 Ağustos Cuma günü İzmir Sasalı Kent Ormanı çevresinde Ege Asal Metal sponsorluğunda gerçekleştirecek. AYOSK ve Ege Asal Metal Yönetim Kurulu Başkanı olan Mithat Diker ralli öncesinde sporcuları sevindirecek bir ilke imza attı ve bu yarışta start alacak ekiplere prim verileceğini açıkladı.

Başkan Diker yaptığı açıklamada ”Kurtuluş Savaşı’nın zaferle sonuçlandığı gün olan 30 Ağustos, hiç şüphesiz tarihimizin en şanlı günlerinden biridir. Biz de bu özel günde sporcularımıza katkı sağlamak için Zafer Bayramı destek primi vereceğiz. Sporcularımızın motivasyonunun arttırılması için onları lastik, yakıt, nakliye ve benzeri yarış giderlerini karşılamaları amacıyla katılım ve başarı primleri ile destekleyeceğiz. Ağustos ayının son haftasında yapılacak Sprint İzmir Ralli’nde o hafta sonu yalnızca bu yarışta start alacak her ekibe 600 TL start destek primi ile kategoriler de birincilere 1000 TL ikincilere 750 TL ve üçüncülere 500 TL başarı primi verilecek.” dedi. Start primi her ekibe verilirken eğer iki ayrı başarı primi alacak ekip olursa yalnızca yüksek olan primi verilecek.

Mithat Diker, 40 yıla dayanan aktif sporculuğunun yanısıra İzmir ve Ege bölgesinde otomobil sporlarının tanınması, sevilmesi ve yayılması konusunda gerek başkanı olduğu AYOSK kulübü, gerekse sahibi olduğu Ege Asal Motor Spor bünyesinde yaptığı etkili çalışmalarla dikkat çekiyor. Toplam uzunluğu 21 kilometre olan toprak 4 özel etaptan oluşan rallide ekipler, 5 ayrı kategoride mücadele edecekler. Marmaris’te yapılacak Dünya Ralli Şampiyonası’na katılacak sporcularımız için antrenman niteliği de taşıyacak ralliye katılım 25 otomobil ile sınırlı. Sprint İzmir Rallisi 30 Ağustos Cuma günü saat 18:00 da start alacak ve Sasalı Kent Ormanı çevresinde oluşturulan 5.25 km uzunluğundaki Kaklıç ve Sasalı etaplarının ikişer kez geçilmesinin ardından saat 23:00 da son bulacak. | Kaynak: AYOSK 9 Ağustos 2019 14:24

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top