Mesut Sami Bıyık ANOK’ta başkanlığı bıraktı


Mesut Sami Bıyık (ortada) Aydın Milletvekili Kuvvet Erim (solda) ile

Ülkemizin en eski ve kulüplerinden ANOK (Ankara Otomobil Kulübü) Başkanı Mesut Sami Bıyık, bu görevinden istifa etti. Ankara kulübünün üç yıldır başkanlığını yürütmekte olan Mesut Sami Bıyık, dün (Salı) günü istifa dilekçesini kulübe ulaştırdığını söyledi. Bir süredir kulüp başkanlığı görevini bırakmayı düşünen ve yakın çevresi ile paylaşan Mesut Sami Bıyık’ın yerine kulüp başkanlığı için Çağrı Nergiz’in adı geçiyor.

Bugün ajansa yaptığı açıklamada gelişmeleri doğrulayan Mesut Sami Bıyık, ardından Ralli Dünyası Dergisi’ne verdiği özel röportajda da kulüpteki üç yılını, beklenti ve yaptıkları ile geleceğe yönelik kendi planlarını ilk kez detaylı bir şekilde seslendirdi. Mesut Sami Bıyık’ın röportajı derginin Ağustos sayısında yayınlanacak. Ülkemizin 35 yıllık en eski ve tek aylık otomobil sporları dergisi olan Ralli Dünyası son 10 yıldır kargo ile sadece üyelerine ulaştırılıyor.

Siz de sporun nabzını avucunuzda hissetmek ve bu ve benzeri farklı ve lezzetli röportajları okumak isterseniz, hemen şimdi burayı tıklayarak abone olma şartlarını öğrenebilir ve üyelik için başvuruda bulunabilirsiniz.

17 Temmuz 2019 : 21.05

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top