Mahalli haftası

Bu hafta sonu (13-14 Temmuz)  Bursa’da otokros, İzmir’de tırmanma, Ardeşen’de offroad mahalli yarışları yapılacak. Resmi bayram olan 15 Temmuz pazartesi günü ise Körfez pistinde Köselerden Performans tarafından düzenlenen pist günü var!

Bursa Otomobil Sporları Kulübü tarafından Orhangazi otokros parkurunda düzenlenen otokros yarışında haftanın ilk yarışı cumartesi günü, ikinci ve üçüncü yarış ise Pazar günü koşulacak. 2019 Bursa Otokros Kupasına1 katsayı üzerinden puan verecek olan Orhangazi otokros yarışlarının ödül töreni Pazar günü 17’de.

İzmir’de tırmanma kupası 13-14 Temmuz’da ilk yarışı ile başlıyor. İzmir Motor Sporları ve Otomobil Kulübü’nün üç yarıştan oluşan tırmanma kupasının ilk yarışı Karşıyaka-Yamanlar Karagöl kavşağından Seyirtepe istikametindeki Sancaklı Köyünün sapağından start alacak olan tırmanma yarışına 20 sporcu katılacak.

Karadeniz Offroad Kupası 2’nci ayak yarışı ise 15 Temmuz Şehitleri Anma Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında 14 Temmuz pazar günü Rize’nin Ardeşen ilçesinde organize edilecek. Ardoff tarafından ​Ardeşen’de yer alan Fırtına Vadisi’nde gerçekleştirilecek yarışa Azerbaycan, İran, Gürcistan ve Rusya’dan da konuk ekipler katılacak.

13 Temmuz Cumartesi günü saat 18’de Ardeşen ilçe merkezinde yapılacak start seremonisi ile başlayacak olan yarış, 14 Temmuz Pazar günü saat 11’de 5,70 kilometrelik Ömer Halisdemir etabı 3 kez geçildikten sonra saat 15’de sona erecek.

10 Temmuz 2019 : 20.50

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top