Citroen 100. Yıl kutlamaları Goodwood’da

Citroën, 2019 yılındaki 100. yıl dönümü kutlamalarına bu yılki Goodwood Hız Festivali’nde devam ediyor. Citroën markasının standında geçmiş, günümüz ve gelecek bir araya gelirken, konsept otomobillerle markanın geleceğe yönelik yenilikçi vizyonunu gözler önüne seriyor. Eşzamanlı olarak Citroën Total World Rally Team efsanevi Goodwood Tırmanma yarışına C3 WRC ile katılacak. Etkinliğe ayrıca Citroën’in Global CEO’su Linda Jackson ile birlikte Citroën Global Pazarlama ve İletişim Direktörü Arnaud Belloni, Citroën Tasarım Direktörü Pierre Leclercq ve Citroën Ürün Direktörü Xavier Peugeot da katılacaklar.

Citroën Global CEO’su Linda Jackson yapmış olduğu değerlendirmede “Citroën olarak 100. yıl dönümümüzü kutladığımız bu yıl Goodwood Hız Festivali’ne katılmamız kaçınılmazdı. Bu festival Citroën’in DNA’sıyla mükemmel örtüşüyor. Dolayısıyla yaratıcılıkla dolu bir marka olarak yenilikçi vizyonumuzu gözler önüne seren en güncel konsept otomobillerimiz ve parkurlardaki gururumuz C3 WRC ile bu festivalin bir parçası olmaktan dolayı mutluyuz” dedi.

Citroën 100. yıl dönümü kutlamalarına bu yılki Goodwood Hız Festivali’nde devam ediyor. Citroën festivale özel olarak hazırladığı standında markanın zengin mirasını sergileyecek. Yeni amiral gemisi C5 Aircross SUV gibi güncel modellerini de festivalde sergileyecek olan marka, aynı zamanda ilk seri üretim önden çekişli otomobil Traction Avant, 1950’lerde, 60’larda ve 70’lerde birçok insana özgürlük ve mobilite kavramını getiren 2CV modelini de sergileyecek. Citroën ayrıca yenilikçi vizyonunu gözler önüne seren Ami One ve 19_19 Concept gibi yenilikçi modellerine de standında yer verecek. Goodwood Hız Festivali motor sporlarının en hızlı pilotlarını ve markalarını bir araya getiriyor. Bu kapsamda Citroën Racing etkinliğe C3 WRC ile katılacak. Sébastien Ogier, Esapekka Lappi ve Mads Østberg etkinliğe çeşitli gösterilerle renk katarken, seyirciler C3 WRC heyecanını yakından ve kişisel olarak deneyimleyebilecek. | Kaynak; Citroen media,

28 Haziran 2019 : 19.25

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top