Düzce Trial 2 takım tek gün!

Nascar Trial Team’in patron sporcusu Mithat Sönmez, Ralli Dünyası Dergisi’nin yeni çıkan sayısında yayınlanan röportajında trial’de dibin görüldüğünü ileri sürmüştü. Bugün gelinen son noktada daha net anlaşıldı ki, ‘trial dibi eşeliyor!’ Hafta sonu Düzce’de yapılması gereken Türkiye Trial Şampiyonası 2’nci ayak yarışına sadece 2 takım kayıt yaptırdı.

2018 Türkiye Takımlar 2’ncisi AVC Osmanlı Trial Team (üstte) ve yine geçen sezon Türkiye 3’ncüsü olan Nascar Jeep Trial Team, sezonun ilk yarışı Bursa yarışında da yakın rekabet etmişlerdi. Bursa’da yarışan 3’ncü takım, 2018 Türkiye Trial Takımlar Şampiyonu Bursa Teleferik idi, ancak son şampiyon ikinci yarış için kayıt yaptırmadı. İkişer ekipler halinde mücadele eden Trial’de, takım kurmakta zorlanıldığı için parkurlara yeni takım gelmediği düşünülüyor.

Bu arada, sadece iki takımın yarışacak olması nedeniyle Düzce Trial yarışının programında da değişiklik yapıldı. Kayıt yaptıran takımlara ulaştırılan bilgiye göre 29 Haziran Cumartesi ve 30 Haziran Pazar günleri iki gün üzerinden yapılması gereken yarış, tek güne indirildi. Öğleden önce ve öğleden sonra olmak üzere iki ayak aynı gün içinde gerçekleştirilecek. Türkiye Trial Şampiyonası’nın üçüncü ayak yarışı olan Vezirköprü’nün de tarihi bir hafta ötelendi. Konu ile ilgili kulüpten takımlara bilgi ulaştığı öğrenildi. | 27 Haziran 2019 : 21.07

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top