Düzce triale hazır

2019 Türkiye Trial Şampiyonası 2’nci ayağı bu hafta sonu (29-30 Haziran 2019) Düzce Otomobil Sporları ve Offroad Kulübü tarafından Düzce merkez bölgesine bağlı Kaynaşlı ilçesinde bulunan Kaynaşlı motor sporları merkezinde gerçekleştirilecek. 2019 Türkiye Trial offroad şampiyonası yarışı iki kısımdan oluşurken, startı 29 Haziran saat 12’de verilecek, ilk bölüm cumartesi saat 17’de son bulacak. 2’nci bölüm 30 Haziran Pazar günü 12’ da başlayacak ve 17:30’da sona erecek. Yarışın kupa töreni ise saat 19’dan sonra yarış merkezinde yapılacak.

Yarışma Direktörü Gürbüz Özkurt yaptığı açıklamada “Dosod, bir çok başarıya imza atan kulüp. Bunun mükafatı olarak eşsiz yeşil doğası ile Türkiye Trial Şampiyonası 2’nci ayağını Düzce’de taşıdı. Dosod olarak bu yarışı adına yakışır bir organizasyon ile sonlandırmayı planlamaktayız. Bu yarışımızda kusursuz bir dostluk ile alanımıza gelen misafirlerimize Düzce’nin konukseverliğinin yanı sıra ‘Dosod Dosluk’tur’ slogona ile keyifli bir yarış diliyorum” diye konuştu.

Düzce Otomobil Sporları ve Offroad Kulübü başkanı İsmail Aydın da, yaptığı açıklamada “Offroad sporunu geliştirmek ve Türkiye’de offroad branşını otomobil sporlarının merkezi yapma yolunda büyük adımlar atan bu spora gönül vermiş kulüpleri ve yarışmacıları şimdiden kutluyorum. Düzce Otomobil Sporları ve Offroad Kulübü organizatörlüğünde gerçekleşecek olan bu yarışın yıllarca isminden söz ettirecek bir yarış olacağı inancındayım. Keyifli dakikalar geçirmek, bu heyecanı daha yakından yaşamak isteyen, Doğayı ve Offroad sporunu seven herkes davetlimiz” dedi. | Kaynak; Dosod
23 Haziran 2019 : 10.00

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top