AVC’den Transanatolia’ya tam destek

24-31 Ağustos tarihleri arasında 9’ncusu yapılacak olan geleneksel Transanatolia Rally Raid açık yol maratonunda start için geri sayım sürerken, bu büyük serüvende yer alacak sporcular da son hazırlıklarını yapıyorlar. Abant’tan başlayarak Mardin’de sona erecek zorlu serüven için heyecan artarken, bu yıl Transanatolia Rally Raid yarışının acentası olarak rally ve özellikle raid sınıfları için kayıtlara aracılık eden AVC Offroad Aksesuar şirketi hem ükemizin bu ilk ve en uzun yarışına destek veriyor hem de bir yandan kendileri için hazırlıkları tamamlamakla uğraşıyorlar.

AVC Offroad Aksesuar’ın ortaklarından 2017 Türkiye Trial Şampiyonu AVC Osmanlı Takımının şampiyon sporcusu Adnan Ofluoğlu bir yandan bayram tatili için gittiği Ege’nin serin sularında dinlenir iken, bir yandan da 2019 Transanatolia maratonuna katılmak için uygun bir araç arayışını sürdürüyor. Ortağı Cüneyt Avdan ise (solda) kendi aracı Toyota Hilux’un (üstte) son rötuşları için mesaisini daha çok garajda harcıyor. Toyota Hilux’ta eşi Yasemin Avdan ile birlikte ve ACVC 4×4 Team adına rally sınıfında yarışmak için hazırlık yapan Cüneyt Avdan, kendisi de AVC Offroad Aksesuar şirketinin acenteliği üzerinden yarışa kayıt yaptıran İlyas Usta’nın İlfer Costum Garage’ında hazırlanmakta olan Hilux’u için sık sık soluğu garajda alıp hazırlıklara bizzat katkı veriyor.

Büyük serüven için rally (Sportif) ve raid (Gezi) sınıflarında 10’a yakın kayıt yapan AVC Offroad Aksesuar şirketi, görüşmeleri sürmekte olan bir grubun da kaydının tamamlanması halinde Trans Anatolia’nın bu yılki organizasyonuna büyük bir destek sağlamış olacak. Ortağı Adnan Ofluoğlu’nun yeni bir araç bularak yarışa katılmasını ve acentelikleri üzerinden kayıt yaptırmış olan yeni ekiplere yılların tecrübesi ile destek vermesi için yeni bir araç arayışının aralıksız sürdüğünü dile getiren Cüneyt Avdan, kendisinin da eşi ile birlikte AVC Offroad Aksesuar’dan kayıt yaptıran ekiplere önderlik edip yol açacaklarını belirtti. Trans Anatolia maratonunda 2011-2012 yıllarında parkurunun son kontrolünü kendisinin yaptığını anımsatan Cüneyt Avdan, bu kez rally sınıfında iddialı olduğunu söyledi. | 8 Haziran 2019 : 18.40

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top