Flash | Kuzlu’ya rakip çarptı!

İstanbullu offroadçu Muharrem Kuzlu son zamanlarda şanssızlıklardan yakasını bir türlü kurtaramıyor! Kurduğu Kuzlu Offroad Team ile hem kendisi yarışan hem de başkaca ekiplere sponsorluk yapan Muharrem Kuzlu, geçtiğimiz ayın son günleri geçirdiği rahatsızlık nedeniyle soluğu hastanede almıştı. Üç gün hastanede yatarak tedavi gören Muharrem Kuzlu, hastane odasından çektiği selfi’yi de ajansa iletirken, doktorların kendisine koyduğu üç ay yarışmama kararını da okuyucularla paylaşmıştı. Bu yasak nedeniyle Bursa’daki trial yarışına da katılamayarak ajansın bu konuyla ilgili yaptığı flash haberi de boşa çıkaran Muharrem Kuzlu, her şeye rağmen parkurlardan yine de uzak kalamadı!

Bursa Trial’e katılamayan Muharrem Kuzlu, geçen hafta sonu Fatsa’da yapılan Karadeniz Offroad Kupası yarışında Jeep’i ile start aldı. Ancak şanssızlıkları Kuzlu’nun peşini Fatsa’da da bırakmadı ve önce yarışta mekanik arızadan kaldı. Aracını parkurun sol tarafına çeken Muharrem Kuzlu, bir anlık dalgınlıkla parkurun ortasından diğer tarafa geçmeye kalktı. Ancak, Muharrem Kuzlu’nun unuttuğu bir şey vardı, o da yarış olanca hızıyla devam etmekteydi! Kendisinden sonra parkurda yarışmakta olan ekip, Muharrem Kuzlu’nun yolun ortasından karşıya geçmeye çalıştığını fark etmedi. Muharrem Kuzlu da aracın kendisine çarpabileceğini bir an da olsa da unuttu ve her şey bir anda gelişerek sonunda korkulan oldu; rakip yarış aracı sol tarafından, yol üstündeki Kuzlu’ya sertçe çarptı.

Araç hızını kesmeden yarışına devam ederken, Muharrem Kuzlu aldığı darbe ile yere yıkıldı. Yarışı seyredenler bir yandan da cep telefonları ile yarışı kaydederlerken, kaza anı da görüntülere yansıdı. Sosyal medya hesaplarında yayınlanan kazanın video kaydını ajans ile paylaşılırken, yine sosyal medya hesaplarında Kuzlu’nun daha sonra hastanede alçıya alınan sol kolunun görüntüsü de ajansa ulaştı. Yazının girişinde de belirtildiği gibi, şanssızlıklar Muharrem Kuzlu’nun yakasını bırakmamıştı. | 6 Mayıs 2019 : 13.30 Not; Haberin videosu Kuzlu ailesinin isteği üzerine yayından çekilmiştir.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top