Trans Anatolia için AVC’den eğitim ve servis paketi

Ülkemizin açık yol (cross country) tarzında en uzun soluklu yarışı olan Trans Anatolia, 9’ncu yılında federasyon tarafından uluslararası yarış olarak FIA’ya akredite edildi. Doğanın cömert dokusu Abant’tan başlayarak, tarih öncesi Göbeklitepe’ye kadar uzanan farklı rotası ile bu farklı yolculukta Anadolu’nun eşsiz manzarası eşliğinde, insanlık tarihini değiştiren medeniyetlerden günümüze kalanların ve Anadolu’nun cömert misafirperverliği ile birlikte doğanın her türlü zorluğu sınanacak. 3 bin yıllık Frig mozaiklerinin renklerinin, 5 bin yıllık Asur pazarlarının sokaklarının, Nemrut’ta Unesco’nun kültür mirası kıldığı 2 bin yıllık Komagene heykellerinin medeniyetlerin gizemli merkezi 12 bin yıllık Göbeklitepe’nin tüm atmosferini tozu toprağa katarcasına yaşanacak olan Transanatolia Rally Raid yarışı 24-31 Ağustos tarihlerinde yapılacak.

Trans Anatolia’nın 1 Şubat’ta açılan kayıtları tam gaz devam ederken, edinilen bilgilere göre yarışa özellikle yurt dışından ilgi büyük. Bunda organizatör Burak Büyükpınar ve ekibinin İtalya’da yaptığı sunum ve geçtiğimiz günlerde Fas’ta yapılan benzer çalışmanın payları var. Edinilen bilgiye göre, bugün itibari ile toplam kayıtlar 60’a ulaşmış durumda. Otomobil, motosiklet, kamyon ve buggy kategorilerinden yarışılabilinecek olan TransAnatolia kayıtlar için bu yıl ilk kez yurt içinde de bir acenta ile anlaştı. AVC Arazi Taşıtı Aksesuarları, Organizasyon ve Kampçılık şirketi, Ümraniye Esenşehir’de yakın zaman öncesinde açtığı AVC Plaza’da Transanatolia kayıtlarını acentelikleri üzerinden yaptırmak isteyeceklere özellikle ralli raid sınıfında yarışmayı düşünenler için avantajlı bir program hazırladı.

Eğitim ve servis avantajı

AVC Offroad Aksesuar şirketinin ortakları olan ve daha önce Trans Anatolia’da yarışmış olan Adnan Ofluoğlu ile Cüneyt Avdan, AVC üzerinden kayıt kaptıracak olanlara özel eğitim ve servis programı hazırladılar. Daha önce yarışa katılmamış kişiler için AVC, ücretsiz yol notu tanıma, okuma, gps teorik ve pratik eğitimi vermeye hazırlanırken, teorik eğitim sonrası büyük yarışa 10 gün kala Şile taraflarında yol notu (navigasyon) pratik eğitimi de verilecek. AVC acenteliği ile kayıt olan katılımcılardan isteyenlere de TransAnatolia için yarış boyunca uygun servis imkanı sağlanacak. Toplam servis ücreti katılımcı sayısına bölünerek uygun maliyetler elde edilerek AVC acenteliğinden kayıt yaptıranlara ek hizmet olarak sunulacak.

Bu sayede tek başına servis götürüp yüklü maliyet ile karşılaşılmazken, daha önce yarışa katılmış olan Ofluoğlu ve Avdan yarış öncesi ve yarış sırası boyunca her soru ve görüş, sorunlar için de danışmanlık yapacaklar. AVC acenteliği ile büyük serüvene katılmak isteyenler hiç bir yabancılık hissetmeden yarışın keyfini sürebilecek. Kayıt ücretine sekiz gece konaklama  (4 gece otel, 4 gece kamp) ve sabah akşam açık büfe yemekler de dahil. Konu ile ilgili bilgi almak için AVC Offroad Aksesuar şirketinin 0533 6503317 numaralı GSM numarasından Cüneyt Avdan ile irtibat kurmak mümkün. | 15 Nisan 2019 : 20.50

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top