Ege Rallisi nefes kesti

,2019 Türkiye Ralli Şampiyonası’nda sezonun ilk zaferi Murat Bostancı-Onur Vatansever’in oldu. Fiesta R5’i ile ilk günü lider kapatan ikili, ikinci günün 6 etabından 4’nde de en iyi zamanları yaparak 1 saat 11 dakika 10 saniye toplam zamanlarıyla sezona galibiyetle başladılar. Son şampiyon Burak Çukurova-Vedat Bostancı ise Fabia R5 ile ve 12.5 saniye farkla 2’nci, takım arkadaşları Kıbrıslı Deniz Bahri-Bahadır Gücenmez de benzer Fabia R5 ile 3’ncü oldular.  . Grup N’de Evo ile Erkan Güral-Burak Koçoğlu, historik’te son şampiyon Engin Kap-Özden Yılmaz Ege’yi zaferle tamamladılar. Günün ve rallinin son etabı olan powerstage’de en iyi zamanı yapan Burak Çukurova-Vedat Bostancı şampiyona için ilave puanlar kazanırken, 152 km’si özel etap olmak üzere 259 km mesafe kat edilen ralli, bugün (pazar) akşam üzeri aynı zamanda servis noktası olan Seferihisar Pazar yerinde finiş gördü. | 14 Nisan 2019 : 17.30

Bu haberin devamı ve fotoğrafları için abone olunması gerekmektedir. Abone iseniz şifre sorunu yaşıyorsanız veya abone olmak için 0533 4918945 numaralı whatsapp hattımıza mesajla ulaşabilirsiniz.

Abonelerimiz haberin devamı için burayı tıklayabilirler. Karşınıza gelecek sayfada yer alan şifre bölümüne şifrenizi yazarak haberi okumaya devam edebileceksiniz.

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top