Anılardan kırıntılar…

Zaman zaman boş vakitlerimde bilgisayara girip karıştırırım sağı solu…

Bu kez de öyle yaptım ve karşıma aşağıdaki notlar çıktı…

Başı çeken sevgili kardeşim Vedat Bostancı

Vedat, Renç Koçibey Eğitim Seminerlerinde ilk kez tanıdığım..

Geleceği aydınlık arkadaşlarımdan biriydi…

Notlarımın içinde 25 Mart 2015 tarih ve saat 15:40 olarak kaydedilmiş…

Şunları yazmış Vedat:

“Rally 34 için tam gaz çalışıyoruz. Hazırlıklar sırasında google earth den metre metre mesafeleri hesaplamadan tutun, road book un baskısının doğru olup olmadığını matbaacının whatsapp tan video ile gönderip kontrol etmemize kadar birçok teknolojiyi kullanıyorum. Her ralli hazırlığında aklımdan çıkmayan biri var. Onun adı Şevki Gökerman

Biz şimdi rallisonuç kullanıp, stop masasında dereceyi hakemden önce cep telefonundan öğrenirken o kollu facit ile zaman hesabı yapıyordu. Biz şimdi google earth ten haritaları yüz çeşit ayrıntısı ile alırken o belediyelerden harita peşine koşuyordu. Çok şey öğretti bize. Daha anlatılacak yüz tane mesele ve hatıra çıkar.

Çok yaşa sevgili Şevki Abim ve Duygu Ablam. Sizleri çok seviyoruz.

Unutulmadınız, hep hatırımızdasınız.

Vedat Bostancı…”

Bora Arabacı Kolay gelsin Vedat Bostancı. Şevki ağabeyim kulağımdan hiç eksik olmayan etap sonu repliği ile: araca yaklaşır ve sigarasından bir nefes çektikten sonra “naber ulen” ve cevaben ” aferin” der ve bir sonraki etaba uğurlarken sırtımı sıvazlardı. Büyük ustaya saygılarımla.

Erol Hulagu: Şevki abim,kardeşim,dostum…….sevgiler

Aras Dinçer: Şevki Abi ve Duygu Abla..

Yıllar onları hiç yaşlandırmadı, maşallah onlara..

TC Ihsan Cemal Balat: iki harika insan… smile ifade simgesi

Hürkal Özer: Konunun duayenlerinden olan Şevki Abimizi anmış olman çok hoş ve duygulu bir davranış. Her konuda büyüklerimizi hatırlayıp hatırlatmak çok ince bir davranış. Bundan dolayı seni kutluyorum ve teşekkürlerimi sunuyorum.

Kemal Gamgam : Şevki Ağabeyim. Onu ve Rahmetli Fevki Ağabey ile aynı mahalleli olmak. Sokağa yeni, yeni çıktığımızda mahallemizin ağabeyleri olarak tanımak. Mahalle terbiyesini onlardan almanın gururunu yaşıyorum. Duygu Ablam ile birlikte daha nice sağlıklı ömür diliyorum. Buradan Sevgilerimi ve Saygılarımı sunuyorum.

Patronum AydınAğabey yazı…” dediğinde bir anda gözüme çarpan bir metni paylaştım sizlerle…

Umarım sıkmamışımdır…

Kaynak; Ralli Dünyası 54’ncü sayı | 5 Nisan 2019 : 17.45

 

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top