Karda gazlamak müthiş keyif

Türkiye Ulusal Ralli Şampiyonası aday yarışı olarak bu yıl ilk kez yapılan Sarıkamış Rallisi’nin ilk 1’ncisi olan İstanbullu sporcu Hakkı Ağaoğlu, kar rallisi ile ilgili olarak Ralli Dünya Dergisi’nin sorularını yanıtladı. Çok değişik ve güzel bir tecrübe olarak gördüğü Sarıkamış’a olan ilginin gelecek sene daha çok olacağını düşünen Ağaoğlu, yarışın Şubat ayında yapılmasını önerdi.

Gelecek sezon TRŞ’de 8’de 6 yarış tercihi olursa, Kıbrıs yerine Sarıkamış’ın tercih edileceğini öngören Hakkı Ağaoğlu, beklediğinden çok daha iyi bulduğu Sarıkamış’taki ilk ralliyi 1’nci bitirmenin güzel bir şey olduğunu söyledi ve güzel bir organizasyonda ‘karda gitmenin müthiş keyifli’ olduğunu sözlerine ekledi. Sarıkamış’ta kullandığı uzun çivili kar lastiğinin ideal olduğunu söyleyen Ağaoğlu, karda aracın gücü kadar yol notunun çok önem kazandığını belirtti.

Hakkı Ağaoğlu’nun Sarıkamış ile ilgili görüşlerini Ralli Dünya Dergisi’nin yeni sayısında bulabilirsiniz. Sporun nabzını avucunuzda tutmak ve dergiye hemen şimdi abone olmanın bilgileri için burayı tıklayabilirsiniz… | 2 Nisan 2019 : 11.40

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top