Taktı kapıyı koluna…

Türkiye Offroad Şampiyonası’nın Mühye köyünde yapılan sezonun ilk ayak yarışında yüksek performans sergileyerek 1’ncilik kupasını kaldıran İstanbullu offroadçu Nihat Keskin’in bayan kopilotu Yasemin Biber Toker, Pazar günkü seyirci etabının son startından önce serviste yerinden hızla kalktı ve alelacele etaba yöneldi. Bu kez aracın içinde değildi, yürümeye başladı ve amacı da etap içerisinde kendilerine ait olan bir parçayı almaktı.

Etabın üçüncü geçilişinde zıplama kapısında takla atmalarına karşın dört teker üzerine düşen araçları ile hızlarını kesmeden etabı tamamlayarak servis alanına dönen başarılı ekip, yarışın tek aksiyon anı için servis alanında tebrikleri kabul ederlerken, kopilotu Yasemin Biber Toker, birden ‘kapı’ derdine düştü! Çünkü kapıları olmadan start alamayacaklarını ve takla sırasından araçtan fırlayarak etap içerisinde kalan sağ kapılarını serviste yerine takmak zorunda olduklarını hatırladı.

Hızla yerinden kalktı ve etap içinde önce gözetmenlerden kapısının nerede olduğunu sordu, hızla bulunduğu yere giderek kapıyı ve plastik camını yerden aldı. Hafif kapıyı omuzuna takıp servis alanına geri dönen Yasemin Biber Toker’in bu anları ajans kameralarından kaçmadı! Serviste kapıyı mekaniklerine veren ve yerine takılması ile son etapta start alamama riskini bertaraf eden Yasemin Biber Toker, son etapta pilotu Nihat Keskin ile birlikte sezonun ilk zaferine ulaşmakta zorlanmadılar.

Gün sonunda yine servis alanında Yasemin hanım, bu kez de servis alanında bir yandan pilotu Nihat Keskin’in ablasının sardığı dolmaları ve kendisinin getirdiği baklavaları afiyetle yerken, bir yandan da servis alanında araç içinde çalınan tangonun ritmine takılarak bir kez daha yerinden hızla fırladı. Biraz ileride bulunan eşi Orhan beyi dansa kaldıran günün başarılı ismi Yasemin Biber Toker’in bu anı da ajans kamerasından kaçmadı!.. | 19 Mart 2019 : 13.00

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top