Volkan Işık Sarıkamış’ta yarışacak

Türkiye’nin motor sporları efsanesi Volkan Işık, 6 sene sonra parkurlara geri dönüyor. Tosfed tarafından Eksi 36 Spor Kulübü işbirliği ile organize edilen ilk kış yarışı ‘Sarıkamış Rallisi’ 09-10 Mart tarihlerinde Kars’ın Sarıkamış ilçesinde gerçekleştirilecek. Bu yarışta Mitsubishi Evo ile start alacak olan Volkan Işık Open Kategoride yarışacak .

Uzun bir aradan sonra Sarıkamış Rallisi ile yarışlara geri dönen Işık yarış öncesi şunları söyledi: “Uzun yıllardır konuşulan kar rallisinin gerçekleşecek olmasından ötürü ben de heyecanlıyım. Otomobil sporlarına renk katan bu organizasyonda yer alarak destek vermek istedim. Dilerim kar rallisinin ömrü uzun olur ve Türkiye’ye Monte Carlo Rallisi ruhunu ve heyecanını getirir.”

Kar ve buz zeminli 122,84 km. uzunluğundaki parkurda koşulacak olan ralli, toplam uzunluğu 52,93 km. olan 6 özel etaptan oluşuyor. Volkan Işık bu zorlu yarışta, Halim Ateş için hazırlanan ve ilk kez parkura çıkacak olan Mitsubishi yarış otomobilinin testini yapacak. Sarıkamış Rallisi 09 Mart Cumartesi günü saat 16:30’da Sarıkamış 15 Temmuz Şehitler Parkı önünde gerçekleşecek start seremonisi ile başlayacak ve Pazar günü Grand Toprak Hotel‘de yapılacak ödül töreni ile son bulacak. | 7 Mart 2019 : 16.35

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top