Transanatolia AVC’de

Ülkemizin ilk ve tek açık yol maratonu Trans Anatolia için artık AVC Offroad Aksesuar’da da kayıt yaptırmak mümkün. Kendisi de Trial ve Baja sporcusu olan Adnan Ofluoğlu’nun ortağı olduğu AVC Offroad Aksesuar şirketi, Trans Anatolia Rally Raid maratonunun organizatörü Burak Büyükpınar ile yaptığı anlaşma ile bu zorlu maceraya katılmak isteyen yarışçılar için resmi acenta olarak hizmet vermeye başladı.

Motosiklet, otomobil, buggy ve kamyon kategorilerinde yarışmanın mümkün olduğu Trans Anatolia bu yıl 10’ncu kez düzenleniyor. Yedi Günlük uzun soluklu yarış, Doğu Karadeniz’den Güneydoğu’ya uzanan dolu dolu ve eşsiz bir deneyim sunuyor. Doğal güzelliklerin tarihin kırılma noktalarına manzara olduğu; Anadolu’nun saklı kalmış köylerinin kültürüyle, sıcaklığıyla ve gelenekleriyle boy gösterdiği; kıtaları medeniyetin doğduğu topraklarda yeniden bir araya getiren Transanatolia; bu toprakların öyküsünün zorlu, tozlu ve rüya gibi bir yolculukla bir kez daha tüm dünya ile paylaşıyor.

Transanatolia 2019, Abant Gölü’nden start alacak ve ilk gün Abant Haymana etabı geçilecek. İkinci günün rotasında Meke Gölü-Acıgöl, 3’ncü gün Kapadokya, dördüncü gün ise Kahramanmaraş’a gidecek olan Transanatolia’da beşinci gün Nemrut Dağı aşılacak. Altıncı günde Mardin’e varacak olan Transanatolia yedinci ve son gün Göbeklitepe’de son bulacak. | 4 Mart 2019 : 20.00

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top