‘Değişimi başlat’!

DS Automobiles E-TENSE marka yüzü Jean-Eric Vergne, ‘gezegenimizi yeniden mükemmel hale getirelim’ mesajını vermek için bir Manifesto yayınlayacak. ‘Değişimi başlat’ Manifestosu, 2-3 Mart 2019 hafta sonunda altı farklı dilde yayınlanacak. Jean-Eric Vergne’nin sürdürülebilir kalkınmaya yönelik yaklaşımı, DS Automobiles’ın küresel stratejisiyle örtüşüyor. Jean-Eric Vergne, 4 Mart Pazartesi günü DS Automobiles CEO’su Yves Bonnefont ve Avrupalı yeni enerji uzmanlarıyla birlikte İsviçre’nin Cenevre kentinde bulunan DS Store’da gerçekleşecek olan Yeni Enerji E-Tense dönemi zirvesine katılacak.

Formula E Şampiyonu, DS TECHEETAH takımının tamamen elektrikli DS E- Tense FE19 pilotu ve ABB FIA Formula E Şampiyonasının organizatörleriyle birlikte sürdürülebilir kalkınma mesajının aktif sözcüsü olan Jean-Eric Vergne, DS Automobiles’ın E-TENSE yüzü seçildi. Jean-Eric Vergne bu kapsamda, ‘Gezegenimizi Yeniden Mükemmel Hale Getirelim’ mesajını veren ‘Değişimi Başlat’ Manifestosunu daha geniş kitlelere ulaştıracak, her birimizi -kendi yöntemlerimizle- sürdürülebilir kalkınmayı teşvik etmeye ve bu alanda yeni kazanımlar elde etmek için yeni teknolojileri benimsemeye yönlendirecek.

Altı dilde yayınlanacak olan “Değişimi Başlat” Manifestosu, 4 Mart Pazartesi günü İsviçre’nin Cenevre kentindeki DS STORE’da gerçekleştirilecek Yeni Enerji E- Tense Dönemi Zirvesi’nin de ana temasını oluşturacak. Bu etkinlik; yakın zamanda kaydedilen ilerlemeleri değerlendirmek, vizyonlarını paylaşmak ve gelecekteki sürdürülebilir ulaşım ile ilgili araştırma ve geliştirmeler için yeni yollar belirlemek amacıyla yeni enerji alanında uzmanları bir araya getirecek. DS Automobiles, Avrupa Birliği ülkeleri için 2019 Cenevre Uluslararası Otomobil Fuarı’nın resmi açılışı ile birlikte, tamamen elektrikli DS 3 CROSSBACK E- Tense ve şarj edilebilir benzinli hibrit DS 7 Crossback E-Tense 4×4 için sipariş kabul etmeye başlayacak. | 1 Mart 2019 : 22.30

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top