Sahibinden ‘Kutup Ayısı’

2017 Türkiye Trial Takımlar Şampiyonu ‘Kutup Ayısı’ satılığa çıkarıldı! AVC Offroad Aksesuar firmasının ortağı Adnan Ofluoğlu’nun pilotajında 2017 sezonunu Türkiye Trial Takımlar Şampiyonu olarak kapatan AVC Osmanlı takımının birinci aracı ‘Kutup Ayısı’ lakaplı Toyota LC, sahibinden.com’da önceki gün verilen ilanla satılığa çıkarıldı. Land Crouiser serisi BJ 75 model Pick Up kasa aracın 3,5 litre dizel motoru 125 beygir üretiyor. Hasarsız ve Türkiye plakalı olarak satılacak olan aracın bedeli ise tüm yedekleri ile birlikte 90 bin TL olarak açıklandı.

Sahibinden.com sitesinde 644138559 seri numarası ile yeni sahibini bekleyen Kutup Ayısı’nın bugüne kadar yarışlarda 40 adetten fazla kupa kazandığı vurgulanırken, ‘Kutup Ayısı’nın offroad dünyasında kırılmayan araba olarak ün yaptığı belirtildi. Adnan Ofluoğlu için yine boru şase yeni bir aracın 4×4 OSM Garaj’da yapımının tamamlanmak üzere olduğu ve bu yüzden Kutup Ayısı’nın yeni sezon öncesinde satışa konulduğu öğrenilirken, Trial ve X-Trial yarışlarına göre düzenlenen aracın üzerinde Nissan BD30 Dizel motor olduğu, ön ve arka diferansiyelde %100 TJM havalı kilit bulunduğu yazılı.

Aracın ön kısmında 24 volt Red marka yarış vinci 5400 KG (çift motorlu yarış vinci) olduğu ve boş durumda dakikada 100 metre halat sarabildiği belirtilen ilanda, gerçek çelik çekme dikişsiz borudan imal edilen aracın Tosfed onaylı cage, yarış koltukları ve kemerlerinin mevcut olduğu da belirtiliyor. Araç üzerinde 38×11.5×16 Bogger lastikler ve 16″ orjinal Mickey Thompson Jantlar ile orijinal iç- dış bedlock ile jant çemberleri olduğu, TJM ön arka amortisörler ile yükseltme kiti de not olarak bulunuyor. İlanda araca monte edili olarak fiyata dahil verilecek bazı ürünlerin piyasa değeri olarak da ön Red Winch’in 45 bin, iki adet TJM kilitler ve kompresörün 18 bin, arka vinçin 8 bin, ayna mahrutilerin 4, Nitro tam aks takımının 9 bin TL olduğu ifade ediliyor. İlan için burayı tıklayabilirsiniz.

9 Ocak 2019 : 14.35

 

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top