Flash | Yazıcı, Belediye Başkan adayı

Tosfed Başkanı Serkan Yazıcı ile ilgili bir süredir kulislerde dolaşan iddiada somut adımlar atıldı. Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde Marmaris Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den aday gösterileceği ileri sürülen Serkan Yazıcı’nın yürürlükteki mevzuat gereğince ‘siyasette aday olunabilmesi için yürütmekte olduğu kamu görevlerinden istifa edilmesi’ gerektiğinden federasyon başkanlığından istifa ettiği ileri sürüldü.

Bu akşam yaşanan bir diğer gelişmede ise,  Marmaris AK Parti İlçe teşkilatını ziyaret eden Yazıcı’nın bu ziyareti yerel bir medya mensubu tarafından video olarak kaydedilerek sosyal medyada yayınlandı. Videoyu yayınlayan Temel Irmak, Marmaris Belediye Başkan Adayı Serkan Yazıcı ilçe teşkilatının toplantısına katıldı. İlçe başkanı Osman Ülgen tarafından kapıda karşılanan Yazıcı yönetim kurulu üyeleriyle tanıştı” mesajını ekledi.

Serkan Yazıcı’nın henüz resmen açıklanmayan istifasının yürürlüğe girmesi ile birlikte federasyon yönetim kurulunun Başkan Vekili Eren Üçlertoprağı’nın vekaletinde toplanarak, olağanüstü genel kurul kararı alması gerekiyor. Ege sahillerindeki il ve ilçe belediyelerini de kazanmayı hedefleyen Ak Parti’nin Marmaris’te yapılan WRC rallisi nedeniyle ilçede popülaritesi yükselen Yazıcı’yı Marmaris’te aday göstererek kazanmayı hedeflediği öğrenilirken, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın yoğun gündemine karşın WRC’nin son günü Marmaris’e gelerek podyuma çıkan kazanan ekiplere kupalarını bizzat vermesi dikkat çekmişti.

Aydın Hoşgör, Ralli Ajansı, İstanbul 8 Ocak 2019 : 23.00

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top