İzmir Kupası ödül gecesi yapıldı

Ege bölgesinde otomobil sporlarına olan ilgiyi ve sporcu sayısını arttırmayı başaran Aydın Otomobil Sporları Kulübü (AYOSK) heyecan ve rekabetin doyasıya yaşandığı bir sezonu daha geride bıraktı. AYOSK‘un Ege Asal Metal sponsorluğunda düzenlediği 2018 İzmir Kupası‘nın Ödül Töreni, 23 Aralık 2018 Pazar  akşamı Altıkırkbeş Kulüp Alsancak’ta  yapıldı. İzmir Kupası’nda 4 yarıştan elde ettikleri puanlar ile sezon sonun da ilk üç içerisinde yer alan pilotlara kupalarına vermek için düzenlenen ödül gecesi bu spora gönül vermiş kişileri bir araya getirdi.

Toplam 5 kategoride 15 sporcunun ödül aldığı tören AYOSK Başkanı Mithat Diker‘in açılış konuşmasıyla başladı. Yoğun katılımın olduğu gecede ilk olarak, teşekkür plaketleri sunuldu. Kupaya olan katkılarından dolayı AYOSK yönetimi tarafından Mithat Diker‘e teşekkür plaketi verildi. İzmir Kupası’na katılan sporcu sayısının artmasında büyük emek harcayan Bahadır Sevinç’de plaketle onurlandırıldı. İl Gözetmen Kurulu’na da kupa yarışların da gösterdikleri gayret, özveri ve fedakarlıklarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

Sporcuların heyecanının gözlerinden okunduğu ödül töreninde, coşku dolu görüntüler yaşandı. Kategoride 1 de Tolga Tezeken birincilik, Mithat Diker ikincilik, Kuvvet Erim‘de üçüncülük kupalarına kavuştu. Kategori 2’de performansı ile dikkat çeken genç yetenek Cem Doğrular birinci, kupaya İstanbul’dan katılan Engin Berkan ikinci, Levent Şapçılar üçüncü olarak sahnede kupalarını aldı. Bahadır Sevinç, Kategori 3 de birincilik kupasını havaya kaldıran isim oldu. İkincilik kupası ise Eren Durmaz’a gitti. Sezonu iki kategoride birden sürdüren Levent Şapçılar üçüncü olarak podyumu tamamlayan isim oldu.

Kupada iki kategoride birden start alan Bahadır Sevinç Kategori 4 de birincilik kupasını alırken spora yeni kazandırdığı ekip arkadaşları Duhan Alşan ikinci Yasin Türkan üçüncülük kupalarını aldı. Kadınlar Kategorisi’nde iki yeni yarışmacıdan Handan Özçoban üçüncü, Yasemin Erikli ikinci olarak kupalarını alırken, kupanın istikrarlı yarışmacısı Merve Akyıldız birincilik kupasını havaya kaldırdı. Davetliler tarafından büyük beğeni toplayan ödül gecesi Guess What gurubunun canlı performansı eşliğinde  geç saatlere kadar devam etti. Eğlenceli, coşkulu ve başarılı geçen geceyi unutulmaz kılmak isteyen davetliler ve sporcular gece boyunca bol bol fotoğraf çektiler. | 24 Aralık 2018 : 20.12

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top