Detoro’ya her yer otoban!

Sezonun son startı Riva’da Marmara X-trial  Kupası’nın son ayağında verildi. Bugün yapılan 15 kapılık tek etapta Prototip kategorisinde 4 dakika 46 saniye ile günün en iyi zamanını Detoro ile Kubilay Tüfekçi-Orhan Doğan ikilisi yaparken, 10 dakika 2 saniye toplam zamanıyla takım arkadaşı Tarık Gökbay-Bülent Gültekin 2’nci, 43 dakika 41 saniye toplam zamanıyla da Ali Fuat Bilgin-Ali Fuat Demirci 3’ncü olarak ilk günün podyumunu paylaştılar.

Günün 5 dakika altındaki tek zamanı ile en yakın rakibi olan takım arkadaşının yarı zamanıyla etabı tamamlayan Kubilay Tüfekçi‘nin Detoro’sunun hızını etabın ne eğimli, ne köstebek, ne sulu ve ne de iri taşlı kapıları kesemedi. Cumartesi olması nedeniyle az sayıda yarışseverin takip ettiği Riva sahilindeki yarışta performansı ile Detoro, başlıkta vurgulandığı gibi ‘Detoro’ya her yer otoban’ deyimini çağrıştırdı.

Extreme kategorisinde ise  14.07’lik zamanıyla Selim Avcı-Şencan Özkurt ilk günü lider tamamlarken, 15.45 zamanıyla Osman Balkı-Camafer Bulut 2’nci, 19.25 ile Muharrem Kuzlu-Sedat Çavuşoğlu 3’ncü oldular. 5’i prototip, 10’u Extreme olmak üzere toplam 15 ekibin katıldığı yarış, yarın (Pazar) saat 11.30’dan itibaren aynı etabın ters geçişi ile devam edecek. Ödül töreni ise akşam 17’de yapılacak. | Aydın Hoşgör, Ralli Ajansı, Riva-İstanbul 22 Aralık 2018 : 16.43

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top