Galip Atar’dan Körfez’de çifte 1’ncilik

Türkiye Pist Şampiyonası’nın Körfez Yarış Pisti’nde organize edilen 4. ayak yarışlarında Galip Atar fırtınası esti. BMW Z4 GT3 ile maxi grupta yer alan Atar, sıralama turlarında en iyi zamanı yaparak başladığı haftasonunda her iki yarışı da kazanarak şampiyonluk için önemli puanlar elde etti.

Türkiye Pist Şampiyonası’nın 4. ayağı Cumartesi günü koşulan sıralama turları ile başladı. Galip Atar, 42.743 derecesiyle en hızlı tur zamanına imza atarak Pazar günü ilk sıradan start alma hakkı elde etti. Whey Protein Tazelen desteğiyle yarışan Atar, baştan sonra lider götürdüğü yarışta birinciliğin sahibi oldu.

İlk yarışın en hızlı 6 pilotunun ters sıralama ile start aldığı günün ikinci yarışında Galip Atar, 6. sıradan start aldı. Henüz ikinci turun başında liderliği alan milli sporcu, bu yarışta da podyumun en üst basamağında yer aldı. Sıralama turlarındaki en iyi zamanın ardından çifte zafer ile toplam 23 puanı hanesine yazdıran Atar, bu başarısı ile Türkiye Şampiyonluğu hedefine bir adım daha yaklaşmış oldu.

Türkiye Pist Şampiyonası, 23-25 Kasım tarihlerinde Yunanistan’ın Serres Pisti’nde organize edilecek 5. ve 6. ayak yarışları ile son bulacak. | 1 Ekim 2018 : 16.45

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top