Whatsapp’ı salladı!

Offroad dünyasında ‘Jeep’lere fısıldayan adam’ olarak ün salan İstanbullu Offroadçu Murat Taşlıdağ, sanal alemde de ününü her geçen gün katlıyor! ‘Başkan Jeep’ olarak şöhretini perçinlediği atölyesinde Jeep’lere can veren Murat Taşlıdağ, Cj5’ severleri biraraya toplamak amacıyla grup kurmaya kalktı, girişiminin whatsapp’taki yankısı beklediğinden büyük oldu!. Yurdun dört bir yanından, jeep severler, hayranlar ve jeep kullanıcıları Murat Taşlıdağ’ın ‘Cj’ye gönülden bağlı’ adıyla oluşturduğu sosyal gruba hızlı bir şekilde dahil oldular.

CJ’ciler arasında zaten şöhreti yaygın olan Murat Taşlıdağ’la sosyal ağlardan da ulaşma fırsatını kaçırmayan Jeep sahipleri ce severleri, Başkan Jeep Murat Taşlıdağ’ın grubuna dahil olurken kendi araçlarının fotoğraflarını de eklemeyi ihmal etmediler. Aynı zamanda ülkemizin en eski, ilk ve tek basılı aylık otomobil sporları dergisi olan Ralli Dünyası ve en çok takip edilen haber portalı olan Ralli Ajansı’na da ‘Jeep’lere fısıldayan adam’ başlığı altında görüş ve tecrübelerini düzenli köşe yazılarıyla aktaran Murat Taşlıdağ, son zamanlarda da abisi ile birlikte Koşuyolunda açtıkları Villa Lal isimli restaurant vasıtası ile de haberlere konu olmaktaydı.

TRT’ye offroad kulüpleri üzerine 13 bölümlük bir de dizi çeken ekibin danışman ve sunucusu olarak geçtiğimiz dört ay boyunca tüm yurdu kat eden Murat Taşlıdağ’ın program dizisi de, tamamlanan montaj çalışmalarının ardından TRT’de yayınlanması için gün sayıyor. Aynı zamanda hem kendisi hem de oğlu Saltuğ ile offroad yarışlarına da katılan ve başarılara imza atan Murat Taşlıdağ, ‘Cj’ye gönülden bağlı’ adıyla oluşturduğu sosyal grup vasıtası ile de on parmağından on marifet olduğunu bir kez daha gösterdi.

Aydın Hoşgör, Ralli Ajansı, İstanbul  11 Mayıs 2018 : 22.50

Son 70 haber

Yoruma kapalı

Go To Top